Vuokraatko autoa ensimmäistä kertaa

Vuokraatko autoa ensimmäistä kertaa? Tärkeää tietoa

Vuokraatko autoa ensimmäistä kertaa? Tiedämme, että se voi tuntua hieman pelottavalta aluksi; vuokralle on paljon ehtoja, säännöt ja määräykset, joita tulee ymmärtää, ja se voi tuntua suurelta vastuulta. Mutta Auto Europella me ymmärrämme, miltä tuntuu vuokrata auto ensimmäistä kertaa ja voimme kertoa, että se ei todellakaan ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää.

Olemme koonneet joitakin tärkeitä tietoja ensimmäiselle kerralle vuokrata auto, joka auttaa rauhoittamaan mielesi ja tekee koko prosessin niin paljon helpommaksi. Seuraa helposti ymmärrettävää autonvuokrausopasta ensimmäiselle kerralle ja mukavaa vuokrauskokemusta!


Autovuokraamo | Auto Europe

Luottokortit

Valtaosa autovuokraamoista Euroopassa vaatii sinulta luottokorttia noudon yhteydessä. Tämä suurelta osin koskee luottorajoituksia: vuokraamon täytyy tietää, että sinulla on tarpeeksi rahaa kattamaan lisäkustannukset ja omavastuun. Joskus on mahdollista vuokrata auto käyttämällä pankkikorttia, mutta vuokraamo voi joutua tarkastamaan luottotiedot (ja tämä voi kestää jonkin aikaa).
On myös tärkeää tietää, että useimmat autovuokraamot vaativat luottokorttia kuljettajan nimellä, jonka on myös oltava sama, jolla varaus oli netissä tehty. Tämä tarkoittaa, että autoa ei välttämättä saa, ellei kuljettajalla ole omaa luottokorttia. Edes muun perheenjäsenen luottokortti ei yleensä kelpaa.


Auton Tarkistaminen | Auto Europe

Auton tarkistaminen

Yksi kaikkein tärkeimmistä osista, joka usein unohdetaan auton vuokraamisessa on varmistaminen auton noudon yhteydessä, että autovuokraamo on huolellisesti tarkistanut ajoneuvon ja merkinnyt kaikki vahingot. On tärkeää, että vuokraamo merkitsee mahdolliset nykyiset auton vahingot, miten pienet tahansa, varmistaakseen, että et ole niistä vastuussa kun palautat auton. On myös suositeltavaa sinulle suorittaa toinen tarkastus, tarkista kahteen otteeseen, mitä he ovat merkinneet ja että olet samaa mieltä. Älä hämmenny, kun tarkistat kaiken kahdesti tai ota kuvia todistusaineistoksi.


Ota meihin yhteyttä | Auto Europe

Ota meihin yhteyttä

Kun vuokraat auton Auto Europelta, voit ottaa meihin yhteyttä 24-tuntia vuorokaudessa ja sinulla on 48 tunnin peruutusoikeus. Missä tahansa päätätkin vuokrata auton, voit käyttää maksutonta palvelunumeroa 24 tuntia vuorokaudessa ja mitä tahansa ongelmia varten: esimerkiksi jos vuokra ei vastaa alkuperäistä varausta tai jos haluat muuttaa tai muokata varausta, tai jos olet tyytymätön vuokraan jollakin tavalla. Ota meihin yhteyttä aina, jos sinulla on ongelmia auton noudon kanssa, et ymmärrä jotakin tai et pääse vuokraamon kanssa yhteisymmärrykseen. Me yritämme silloin selvittää tilannetta puolestasi.

Sinulla on myös oikeus peruuttaa varauksesi 48 tuntia ennen vuokran alkua, eli voit muuttaa mieltäsi, jos haluat. Saat täyden hyvityksen, jos haluat peruuttaa varauksesi viimeistään 48 tuntia ennen nimettyä noutoaikaa.


 

Vertaile hintoja

Nykyää markkinoilla on niin monia autovuokraamoja, että voi olla hankala tietää, mikä vuokraamo kannattaa valita. Vähennä stressiä etsimällä verkossa Auto Europen kautta. Auto Europella olemme jo tehneet suuremman työn puolestasi. Tiedämme kaiken, mitä voi tietää parhaiden tarjousten löytämisestä, työskentelemällä kaikkien luotetuimpien vuokraamojen kanssa ympäri maailmaa.

Auton vuokraaminen pidemmäksi ajaksi kuin yhdeksi päiväksi (vähintään muutaman päivän) on usein halvempaa per päivän vuokra. Pidä tämä mielessä, kun tarkastelet hintoja. Jos aiot vuokrata auton yhteen suuntaan, siitä voi myös tulla ylimääräisiä kustannuksia, riippuen missä maassa päätät noutaa auton.

Auto Europella on vuosien kokemus työskentelystä useiden eri autovuokraamojen kanssa ympäri maailmaa, ja tunnemme heidän liiketoimintaan erittäin hyvin. Tässä mielessä, olemme paras paikka vertailla hintoja ja löytää paras tarjous, varsinkin, jos se on ensimmäinen kertasi. Ota yhteyttä yhteen asiakaspalvelijoistamme tai etsi hintoja netissä varausjärjestelmässämme nopeasti ja helposti.


Tunne autosi | Auto Europe

Tiedä, missä kaikki on

Ennen kuin on liian myöhäistä, varmista, että tiedät missä kaikki on, kuten polttoainemittari ja valot (ennen kuin lähdet toimistolta). Viimeinen asia, jonka haluat huomata matkasi puolitiessä, että sinulla ei ole aavistustakaan kuinka paljon polttoainetta on jäljellä, tai kun on pimeää, et tiedä miten saat valot päälle! On parasta kysyä vuokraamolta etukäteen ja anna heidän näyttää.


Vinkit ja vihjeet | Auto Europe

Lisävinkkejä ja vihjeitä

– Vuokraa lisävarusteita, kuten navigaattori Auto Europelta ennen vuokraa, jotta ne ovat käytettävissäsi.
– Palauta auto ajoissa, koska monet vuokraamot veloittavat ylimääräisen päivän tai tunnin, jos palautat auton myöhässä; ole tietoinen ja järjestäytynyt.
– Pidä polttoainekuitit, sillä nämä asiakirjat voivat osoittautua hyödyllisiksi, jos sinulle tulee kiistaa polttoaineen käyttökuluista.

Ja ennen kaikkea, nauti matkastasi! Yli 20000 nouto- ja palautustoimistolla 180 maassa ympäri maailmaa, Auto Europe voi antaa sinulle neuvoja ja lisätietoja vuokrasta kun sitä tarvitset, sekä laajentaa vaihtoehtojasi! Auton vuokraaminen ensimmäistä kertaa ei tarvitse olla pelottava kokemus! Vuokraa auto ja näe mitä haluat, omaan tahtiisi.

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Autonvuokrauksen vinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *