Asuntoautot Auto Europella

Vuokraa asuntoauto Auto Europelta

Vuokraa asuntoauto Auto Europelta – Unohtumaton loma odottaa sinua!

 

Auto Europe esittelee parhaat asuntoautolomakohteet perheen ja ystävien kanssa, tai romanttiset reitit vain kahdelle. Lomat asuntoautolla lupaavat enemmän kuin luulet. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia vapaudesta, kuin matkustaa omaan tahtiisi, missä ja milloin haluat? Kaikille, ketkä haluavat pysyä liikkeessä, asuntoautot ovat ihanteellinen ratkaisu lomille. ”Koti pyörillä” antaa sinulle joustavuutta matkustaa kuten haluat ja sinua odottaa oma sanky kaikkialla minne menet.

Australia

Asuntoautot AustraliaKatso Australiaa kartalta, se on valtava maa. Vaikka nähtävyyksiä kaupungeissa ei välttämättä pääse katselemaan helposti suurella asuntoautolla, loput tästä kauniista ja valtavasta maasta avautuu heille, ketkä matkustavat asuntoautolla. Pysy aina lähellä luontoa. Reitillä Darwinista Adelaideen tutustu maan luonnon ihmeisiin ja tutki maata aina pohjoisesta etelään. Näe Ayers Rock Keski-Australiassa ja vieraile Alice Springsillä. Tällä reitillä ohitat suolajärvet, metsäalueet, suojelualueet ja kansallispuistot. Koko Australiassa on lukuisia ilmaisia leirintäalueita, joilla voit pysäköidä asuntoautosi, tai leirintäalueita maksullisilla erilaisilla palveluilla, kuten uima-altaalla tai saunalla.

Uusi-Seelanti

Asuntoautot Uusi-SeelantiEpäilemättä yksi maailman kauneimmista maista, Uusi-Seelanti toivottaa tervetulleiksi luonnon kauneutta rakastavat matkailijat. Vuokraa asuntoauto ja hyödynnä lomaasi mahdollisimman monipuolisesti Uudessa-Seelannissa. Voit valita pohjoisen ja eteläisen saaren välillä ja noutaa asuntoauton eri puolilta maata. Molemmat saaret ovat täynnä villiä luontoa ja luonnon ihmeitä. Älä unohda käydä Milford Soundissa eteläisellä saarella kokemassa henkeäsalpaavia maisemia ja niiden loistoa. Te Anaun ja Milford Soundin reitti vie sinut pyökkimetsän läpi Fiordlandin kansallispuiston kultaisille niityille.

Asuntoauton vuokraus USA:ssa aloittelijoille

Asuntoautot USA Route 66Jotkut sanovat, että Yhdysvallat on tehty asuntoautomatkailulle. Lähde matkaan USA:ssa asuntoautolla ja nauti kaikesta matkasti varrella. Yksi parhaista reiteistä Yhdysvalloissa on klassinen Route 66 Los Angelesista Chicagoon. Tutustu vinkkeihimme ennen lähtöäsi:
– Vältä kapeita ja mutkittelevia teitä.
– Pysy hyvin hoidettuilla ja tasaisilla teillä.
– Kokeile kuiva-ajoa. Katso, millaista on liikkua isommalla asuntoautolla.

On aika lähteä tien päälle! Nauti siitä!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Autonvuokrauksen vinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *