Ranta panorama

Viimehetken parhaat kesätarjoukset

Viimehetken parhaat kesätarjoukset – 5 edullista kesälomaideaa

 

Jos olet huolestunut Suomen kesästä ja tulevasta säästä, etkä halua viettää sitä sisätiloissa tai kylmässä sateessa, lue meidän parhaimmat ideat äkkilähdöille kesäksi.

Espanjan ranta

1. Malaga, Espanja
Varsinkin Etelä-Espanja on tinkimisen arvoinen matkakohde. Halpojen lentojen lisäksi saat Malagassa Espanjan halvimmat vuokra-autot. Kesäisin rantakaupungissa puhaltaa viileä tuuli ja lämpötilat ovat 23°C ja 26°C välillä, suomalaiselle suuri sopiva laiskottelemaan rannalla ja nauttimaan espanjalasia drinkkejä ja ruokaa. Jopa 15 hiekkarannalla ympäri kaupunkia sinulle ei varmasti tule runsauden pulaa. Paikallisten suosittelema on kuitenkin helmeilevän puhdas La Playa de la Caleta. Malagan lisäksi, oma vuokra-auto Espanjassa antaa sinulle vapauden tutkia muita Espanjan alueita, kuten Costa del Sol tai Andalucia.

2. Ibiza, Espanja
Tällä pienellä Baleaarien saarella on suuri maine. Ibiza on kuuluisa sen super-klubeista, hiekkarannoista ja lukemattomista baareista täynnä bileitä viikon jokaisena yönä. Tämä on kohde valmistuneille opiskelijoille, bilehileille ja tanssimusiikin ystäville. Suurimmat ja kuuluisimmat bilealueet ovat toki myös kalliita, joten et voi olettaa säästäväsi siellä. Jos kuitenkin haluat rentouttavamman loman, suuntaa Santa Eulalialle. Voit nauttia rauhasta ja vesibaareista edullisemmin. Halvempien lentojen toivossa odota syyskuuhun.

3. Algarve, Portugali
Ui Atlantin valtameressä yhdellä sadasta rannasta Etelä-Portugalin Algarven alueella. Halvin ja nopein tapa päästä sinne on lentää Faroon, vuokrata auto autovuokraamosta Farossa ja lähteä matkaan kohti Portugalin kutsuvaa merta. Matkallasi älä unohda käydä Albufeirassa, joka oli aikanaan pieni kalastajakylä ja nykyään turistien suosima rantalomakohde. Maistele Portugalin ainutlaatuisia kalaherkkuja, äläkä unohda kokeilla paikallisesti tuotettuja viinejä. Jos haluat pysyä poissa väenpaljoudesta Albufeiran rannoilla, kokeile pienempiä rantoja Praia do Lourenço tai Praia da Galé.

4. Pula, Kroatia
Aikanaan vähemmän tunnetusta Balkanien maasta on nopeasti tulossa yksi suosituimmista kesäkohteista turistien keskuudessa, vaikkakin silti vähemmän, kuin Ranskassa tai Espanjassa. Lämpötilat ovat kuitenkin kutakuinkin samaa luokkaa, rantoja löytyy yllin kyllin ja ympärillä löytyy täysin koskematonta luontoa. Istrian penisulan pikkukaupungit Pula ja Rovinji tarjoaa paljon urheilu- ja luontoaktiviteettejä ja upeita satamia. Sesonkiaikana autonvuokraus Kroatiassa ja samoin lennot ovat kalliimpia, mutta odota vain muutama viikko, niin hinnat putoavat roimasti.

5. Sharm el Sheikh, Egypti
Yksi tämän alueet viehätyksestä on, että täältä saat auringonpaistetta ympäri vuoden! Na’ama Bay vetää puoleensa suurimman määrän turisteja, sillä heillä on tarjolla suuri määrä klubeja, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia, sekä erilaisia aktiviteettejä, kuten sukellusta. Jotkut maailman parhaimmista sukellusalueista löytyvät Punaisestamerestä. Vietä Arabian yöt aavikkosafareilla, mutta muista, että autovuokraamoilla Egyptissä on tiukat säännöt ajamiselle aavikkoalueilla. Muista tarkistaa kaikki poikkeukset ja rajoitukset vuokra-autollesi Egyptissä ennen vuokraasi.

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Matkavinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

One Response to Viimehetken parhaat kesätarjoukset

  1. Cayden says:

    That’s really shdrwe! Good to see the logic set out so well.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *