Täydellinen autonvuokrauskokemus

Täydellinen autonvuokrauskokemus – Täydellisen autonvuokrauksen tarkistuslista

Löydä infogragiikka täältä: Täydellinen autonvuokrauskokemus | Auto Europe

Mitä asioita sinun tulee tietää, jotta autonvuokrauksesta tulisi mahdollisimman ongelmaton? Tässä on tarkastuslista asioista, joita sinun on ehdottomasti tuotava mukanasi noutamaan autoa, sekä mitä sinun pitäisi tarkistaa ennen kuin ajat pois vuokra-autolla. Voit myös löytää tämän informaation meidän infografiikastamme visuaalisessa muodossa. Lue ja varmista, että olet valmis seuraavaa autonvuokrausta varten!

Mitä tuoda mukana

1. Henkilöllisyystodistus

Autovuokraamon on oltava varma, että olet juuri se henkilö, kuka sanot olevasi, sekä varmistaa oikea ikäsi autonvuokraukselle. Jos suunnitelmissa on enemmän kuin yksi kuljettaja, varmista, että myös heillä on mukana henkilöllisyystodistus ja he ovat tarpeeksi vanhoja. Huomioi myös, että jos sinä tai joku lisäkuljettajista on alle 25 vuotias, sinun on todennäköisesti maksettava nuoren kuljettajan lisämaksu.

2. Ajokortti

Jos haluat ajaa, sinun tietenkin pitää tuoda ajokokrttisi! Jälleen, kaikkien lisäkuljettajien on myös tuotava omansa. Huomioi, että jotkut autovuokraamot saattavat vaatia kansainvälistä ajokorttia. Voit tarkistaa autovuokraamosi vaatimukset varausjärjestelmämme vuokraehdoista ennen varauksen lopullista maksua. Voit löytää tämän tiedon myös varausvahvistuksestasi.

3. Luottokortti

Luottokortti on pakko olla mukana noutaessa autoa riippumatta siitä, miten maksoit varauksen sivuillamme ja siitä, millainen vakuutuspaketti sinulla on, paikallinen autovuokraamo vaatii turvatakuun varaamista luottokortiltasi. Turvatakuun määrä vaihtelee, mutta voit löytää tästä lisätietoja vuokraehdoista. Luottokortin on oltava pääkuljettajan nimissä (henkilön, jonka nimi on varausvahvistuksessa) ja riittävä luottoraja kortilla. Huomioi, että vaikka sinulla onkin varaus nolla omavastuulla, turvatakuu varataan silti. Jotkut vuokraamot veloittavat turvatakuun varaamisen sijaan ja hyvittävät sen  vuokran jälkeen. Jos haluat välttää tätä, tarkista uudelleen autovuokraamon vuokraehdot ennen varauksen tekoa.

4. Tulostettu varaus

Varausvahvistus on todiste varauksestasi kanssamme ja oikeuttaa sinut noutamaan auton autovuokraamolta. Varausvahvistus sisältää myös varauksesi vuokraehdot ja sen takia on tärkeää, että luet koko varauksen läpi huolella ennen autovuokraamon tiskille saapumista. Varaus pitää sisällään autovuokraamon nimen ja sijainni, sekä tärkeää tietoa koko autonvuokrauksesta. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi heti kun olemme vahvistaneet varauksen.

Mitä pitäisi tarkistaa ennen pois ajamista

Kun sinut viedään vuokra-autolle autovuokraamon toimesta, pidä huoli siitä, että kirjoitat muistiin kaikki jo autossa olevat vauriot työntekijän kanssa. Nämä on merkittävä ylös tarkasti paperille ja on parasta myös ottaa kuvia päivämäärien kanssa. Tässä on lista asioista, joita sinun kannatta huomioida:

Naarmut ja lommot
Tuulilasin pyyhkijät ja vesi
Rengaspaine
Polttoaineen määrä
Lisälaitteet, kuten navigaattori

Kun pidät mielessä nämä yksinkertaiset asiat, sinun vuokra-auton noudon kokemus pitäisi olla täysin ongelmatona! Nauti!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Autonvuokrauksen vinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *