Saksan joulumarkkinat

Weihnachtsmarkt – Koe Saksan joulumarkkinat

Joillekin joulu on ihanin, taianomaisin aika vuodesta. Se on anteliaisuuden ja juhlan aika, sekä aika kylmälle säälle ja kuumien juomien massakulutukselle. Jos sinulla on onni olla Saksassa joulun aikaan, on erittäin suositeltavaa, että vierailet paikallisilla joulumarkkinoilla nimeltään Weihnachtsmarkt. Tämä tapahtuma on täynnä perinteitä ja läsnä kaikkialla maassa, mukaan lukien pienet kylät ja suuret kaupungit. Weihnachtsmarkt useimmiten tapahtuu marraskuun lopusta joulukuun 24. päivään saakka, mutta se vaihtelee sijainnista riippuen.

Weihnachtsmarkt on kaikkien aistien juhlaa! Söpöt, maalaismaiset puiset mökkit koristettu tuikkivilla värivaloilla, hopealangoilla ja eri joulukoristeilla. Perinteinen musiikki täyttää ilman, kun vastassa ovat herkulliset makeiset, sydäntä lämmittävän Glühweinin mausteinen tuoksu, rapeat gebrannte Mandeln sekä sokeriset Mützen! Jos nämä eivät ole sinulle tuttuja, älä huoli, sillä ne selitetään pian ja toivottavasti jättävät sinulle nälän ja hyvän ensimaun joulumarkkinakokemusta varten!

Autovuokraamo Saksa | Auto Europe

Saksan glögi – Glühwein

Glühwein on makea, imelä Saksan glögi. Se on maustettu kanelilla, inkiväärillä ja appelsiininkuorilla ja sitä tarjoillaan tulikuumana. Se on täydellinen juoma kylminä talvi-iltoina ja se saa varmasti tuntemaan olosi ikään kuin hehkuisit! Gebrannte Mandeln ovat paahdettuja manteleita, joitka ovat käsitelty rapealla kanelilla ja kuorrutettu sokerilla ja ovat ilahduttavan koukuttavia. Mütze ovat pehmeitä, sitkeitä paistettuja taikinapalloja, jotka ovat keitetty sokerissa ja kanelissa ja ne tarjoillaan tuoreina ja kuumina. Nämä herkut lammittävät sinut täydellisesti päästä varpaisiin, sekä antavat sinulle kaivattua energiaa tutkia juhlavaa ympäristöä!

Autovuokraamo München | Auto Europe

Saksan joulumarkkinat

Saksan joulumarkkinat eivät ole vain paikka, jossa syödä. Ruuan ja juoman lisäksi löydät markkinoilta kymmeniä eri kojuja, jotka myyvät matkamuistoja! Se on täydellinen paikka ostaa käsintehtyjä joulukoristeita, käsin neulottuja huiveja ja talvihattuja, niistä tulee taatusti täydellinen lahja! Jokainen Weihnachtsmarkt on erilainen kokemus. Riippuen sijainnista, voit nähdä eri valikoimia elintarvikkeita, kuten paikallisia erikoisuuksia sekä myyjän omia henkilökohtaisia muunnoksia perinteisistä resepteistä. Usein bändit soittavat juhlavia kansansävelmiä, jotka epäilemättä saavat sinut hilpeälle tuulelle!

Osallistu joulumarkkinoille lomansi aikana Saksassa ja saat varmasti tehtyä unohtumattoman vierailukokemuksen. Mainitakseni vain muutaman, Kölnin joulumarkkinat ovat kenties kaikista tunnetuimmat, jotka sijaitsevat suuren katedraalin edustalla, Saksan vanhimmat joulumarkkinat löytyvät Dresdenisstä ja sanotusti kaunein on Stuttgartissa. Joulumarkkinat sopivat erinomaisesti perheille, pariskunnille tai jopa heille, jotka haluavat tutustua juhliin itsekseen. Kun joulumarkkinat tulevat kaupunkiin, on aika laittaa saappaat jalkaan ja lämmin huivi kaulaan. Lähde ja löydä joulun taika!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Matkavinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *