Outoa hyvinvointia

Kylpylät maailmalla – Outoa hyvinvointia

 

Talvi vaatii rentouttavaa päivää, lämpöä ja paljon kodikkuutta. Jääkylminä päivinä hyvältä kuulostaa täydellinen päivä kylpylässä. Lisää hieman hupia ja tee tästä käynnistä erityislaatuinen kokemus kokeilemalla jotain epätavallista ja uutta. Tarjolla on runsaasti kylpylävaihtoehtoja ja olemme koonneet yhteen joitakin erikoisimmista, joita et varmasti unohda.

Olutkylpylä Prahassa

On melko kiistanalaista, pitkääkö alkoholi lämpimänä tai ei, mutta 37 ° asteen olutkylpy varmasti. Oluen on sanottu olevan erittäin terveellistä korkean B-vitamiinipitoisuuden ansiosta, joka auttaa hyvälle tuulelle ja rentoutumiseen. Muista sisällyttää yksi olutkylpylämatka Prahan lomalla. Oluen siemaileminen on rajatonta, vietä aikaa olutporealtaassa ja jälkeenpäin rentoudu oljista tehdyssä sängyssä romanttisen takan vieressä. Anna ihosi liota kaikissa luonnollisissa humalasta tulevissa ravinteissa, mallas ja hiiva, joilla kaikilla on nuorentava ja rauhoittava vaikutus. Ole varovainen kuitenkin juodessasi, koska sillä ei ole aivan samaa vaikutusta.

Olutkylpylä

Sake tai ramen-nuudelit kylpylässä Japanissa

Ilman pienintäkään aikomusta kannustaa juomista, meidän pitää vielä mainita Sake-kylpylä Japanissa, yksi epätavallisimmista kylpylähoidoista, joihin olemme törmänneet tutkimuksessamme. Jatkuva saken virtaus kylpyammeisiin takaa runsaasti aminohappoja, jota geishat ovat pitkää kehuneet sen kosteuttavasta vaikutuksesta suoraan luonnosta. Geishojen sanotaan soveltavan sitä kasvoillaan muodostaen perustan raskaalle meikille. Jos käyt Kaakkois-Japanin Yunessan Spa House kylpylässä, sake-kylpylän lisäksi voit myös kokeilla ramen-nuudelikylpylää! Omistaja vannoo sianlihan-pohjaisen keiton kollageenin toimivuuteen ja olemme päättäneet vain luottaa heihin.

Sake-kylpylä

Oliiviöljyn paratiisi

Oliiviöljyjen edut on tiedetty jo kauan ja siten ei tarvitse esittelyä. Upeat ikääntymistä estävät ominaisuudet, linolihappo ja runsaasti ihoa parantavat vitamiinit, ei ole juurikaan parempia lähteitä ihonhoitoon kuin oliiviöljy. Hemmottele itseäsi yhdessä ainutlaatuisista kylpylöistä Etelä-Ranskassa tai Brindisissä Italiassa, jossa rikasta oliiviöljyhoitoa tehostetaan yrttiöljyillä, aromaterapiahieronnalla ja merisuolalla vartalokuorintahoitona. Osa näistä paikoista oikeastaan kasvattavat omia oliivilehtoja, joten saat kokea täyden kotitekoisen hoidon.

Oliiviöljy

Kylmähoito Slovakiassa

Saatat ajatella kylmähoitoa villityksenä tai yhtenä uusimmista kylpyläilmiöistä, mutta se on ainutlaatuinen, sanoaksemme kolea kokemus -120 celsiusasteeseessa. Jos olet seikkailunhaluinen, rohkea ja melko tunteettomasti kylmä, käy kuuluisassa Slovakian kylpylässä ja vietä koleaa aikaa. Tällaisella hoidolla on lukuisia lääketieteellisiä etuja ja tietenkin kuten kylpylät yleensä, nuorentaa ihoa. Verisolut saavat kutistua kylmän vaikutuksesta ja laajenevat jälleen välittömästi jälkeenpäin, kun rupeat fyysisesti aktiiviseksi. Tämä vahvistaa verenkiertoa ja parantaa poistamaan myrkkyjä verestä. Se on kovaa hoitoa, eikä sovi heikkohermoisille (kirjaimellisessa merkityksessä).

Kylmähoito

Suklaakylpylä

Hemmottele itseäsi parhaalla hoidolla maailmassa ilman huonoa omaatuntoa! Hersheyn kylpylä Pennsylvaniassa on tunnettu kaikesta suklaisesta: kolmen kerroksen kylpyläkeskus lumoaa kaikenlaisilla kauneushoidoilla suklaalla. Rentoudu kaakaon vartalokääreissä tai suklaakasvohoidolla juoden kaakaota (tietenkin!) ja nauti super söpöjä makeita miniherkkuja.

Suklaahoito

Äänikylpy Kaliforniassa

Nyt jotain aivan muuta! Rakennettu hyvin erityiseen paikkaan Mojaven autiomaan sydämessä – hyvästä syystä. Sen ainutlaatuinen sijainti on kahden erittäin vahvan geomagneettisen voiman kohtaamispaikka. Suunniteltu Mooseksen tabernaakkelina ja myös Nikola Teslan esseiden mukaan, puista kupolia käytetään sähköstatiikan generaattorina. Kupolin historia ja filosofia on riippuvainen UFO teorioista. Miksi haluaisit käydä täällä ja varata sen erikoisuuden, äänikylvyn? Voit hyötyä 25 minuutin pitkästä Sonic-istunnosta, jossa voit kuunnella musiikkia kvartsin kristallialtaissa, joissa kaikuu musiikki. Jokaisen altaan ääni esittää yhtä chakroista, joiden äänten uskotaan syvästi vaikuttavan ja jopa ravitsevan ihmisen hermostoa. Koko kokemus johtaa valtavaan rentoutumiseen keholle ja mielelle.

Äänikylpy

Toivomme, että inspiroimme sinua ja kehitimme joitakin ajatuksia siitä, miten taistella kylmää päivää vastaan ja päästä pois talven kiimasta. Ole hyvä ja jaa kylpylävinkkejä ja kokemuksia kommenttikentässä.
Auto Europe toivottaa turvallista matkaa!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Matkavinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *