Monta tapaa säästää

Monta tapaa säästää

Monta tapaa säästää seuraavassa autonvuokrauksessa

 

Tässä blogissa pyrimme tuomaan esille kaikkia eri tapoja, joita voit käyttää ja säästää rahaa, kun varaat Auto Europen kautta. Saatat tietää, että nettihinnamme sisältävät alennuksen ja tilaamalla uutiskirjeemme saat vieläkin enemmän tarjouksia ja alennuksia. Mutta näiden etujen lisäksi löydät myös muita tarjouksia meidän varausjärjestelmästä. Ne, joita haluamme esitellä täällä, ovat ilmaiset korotukset, tarjoukset navigaattorilla, ilmainen lisäkuljettaja, viikonlopputarjoukset ja Gold Rate-tarjoukset.

Ilmaiset korotukset

Ilmaiset korotukset | Auto EuropeLukuisat autovuokraamot aika ajoin tarjoavat ilmaisia korotuksia varauksille Auto Europen kautta. Korotukset ovat joko korotus suurempaan autoluokkaan tai paremmin varustettuun autoluokkaan. Toisin sanoen, jos olet varannut economy-luokan auton, voit sen sijaan saada kompaktiluokan auton. Tai jos varaamasi autoluokka ei sisällä ilmastointilaitetta, voit päivittää autoluokkaan, joka sisältää tämän toiminnon. Autot, jotka sisältävät ilmaisen korotuksen ovat selvästi merkitty meidän varausjärjestelmässä tekstillä ”ilmainen korotus”, ja saat korotuksen paikan päällä autoa noutaessa. Lisää tietoa ajankohtaisista korotuksista on saatavilla täällä. Tarjouksia koskevat vuokraehdot.

Ilmainen navigaattori

Tarjous sisältää navigaattorinMe kaikki tiedämme, miten paljon helpompaa on ajaminen uudessa paikassa, saati eri maassa, kun navigaattori voi näyttää sinulle, minne sinun täytyy mennä. Yleisesti ottaen, kun vuokraat auton, sinun tulee pyytää navigaattoria erikseen ja myös maksaa laitteesta paikan päällä autoa noudettaessa. Onneksi jotkut autovuokraamot antavat tarjouksia, joka sisältävät navigaattorin alkuperäisessä vuokrahinnassa, jolloin sinun ei tarvitse maksaa lisämaksua paikan päällä. Nämä tarjoukset on merkitty selkeästi ”Sisältää navigaattorin”-tekstillä varausjärjestelmässä. Ehdot ja lisätietoa löytyy täältä.

 

Ilmainen lisäkuljettaja

Ilmainen lisäkuljettaja | Auto EuropeJos matkustat muiden kanssa, ajaminen on aina helpompaa, jos voit jakaa taakan ystäviesi kanssa. Normaalisti joudut maksamaan lisämaksun lisäkuljettajista paikan päällä noutaessasi autoa. Säästä rahaa matkallasi etsimällä erikoistarjouksia, jotka jo sisältävät lisäkuljettajan alkuperäiseen hintaan. Nämä tarjoukset on merkitty ”Ilmainen lisäkuljettaja”-merkinnällä varausjärjestelmässämme. Löydä voimassa olevat tarjoukset täältä. Huomaa, että alle 25-vuotiaiden ja nuorempien kuljettajien on maksettava nuoren kuljettajan lisämaksu.

 

Viikonlopputarjoukset

Viikonlopputarjoukset | Auto EuropeToinen tapa säästää autonvuokrauksessa on varata viikonlopuksi. Lukuisat autovuokraamot tarjoavat erikoishintoja varauksille, jotka ajoittuvat viikonlopuille. Lue käyttöehdot täältä ja katso, ovatko erikoistarjoukset tällä hetkellä saatavilla määränpäässäsi.

 

 

 

Gold Rate

Gold Rate | Auto EuropeGold Rate lyhyesti sanottuna on oma paketti, joka on saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Se sisältää ensimmäisen tankillisen polttoainetta ja kolme lisäkuljettajaa. Jälleen kerran, nämä tarjoukset ovat selvästi merkittynä varausjärjestelmässä. Käy lukemassa lisää Gold Rate-paketista sivuillamme lisätietoja varten!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Autonvuokrauksen vinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *