Autonvuokrauksen vinkit

Mitä sinun tulee tietää autonvuokrauksesta

Mitä sinun tulee tietää autonvuokrauksesta – Autonvuokrauksen vinkit

 

Olet menossa lomille ja olet päättänyt, että paras tapa matkustaa on kätevä autonvuokraus Auto Europen kanssa. Loistava valinta! Auto Europe haluaa antaa asiakkaillemme mahdollisimman paljon tietoa, jotta he voivat aina tehdä tietoon perustuvan päätöksen. Jotta saisit kaiken hyödyn irti vuokrauksesta, tässä on muutamia asioita, joista sinun pitäisi tietää.

Autonvuokrauksen vinkit

Ensinnäkin, Auto Europe on välittäjä. Tämä tarkoittaa sitä, että työskentelemme useiden kansainvälisten ja paikallisten autovuokraamojen kanssa, jotta voimme tarjota sinulle edullisimman ajoneuvon kaikkialla maailmassa. Tämä tarkoittaa myös sitä, kun menet noutamaan vuokra-autosi, sinun ei pidä etsiä Auto Europen tiskiä, vaan sitä vuokraamoa, joka näkyy varausvahvistuksessasi.

Varausjärjestelmämme näyttää myös tietyn auton ehdot, sekä paikalliset maksut. Sanotaan, että internetin suurin valhe on ”Olen lukenut ja hyväksynyt käyttöehdot”, mutta tässä tapauksessa kehotamme sinua ehdottomasti lukemaan ne, sillä ne kertovat tarkasti, mitä autonvuokrauksen maksu sisältää ja (aivan yhtä tärkeää) ei sisällä.

Lisäksi siinä luetellaan kaikki asiakirjat, jotka sinun tulee ottaa mukaan noutoa varten. Sinun tulee tietenkin esittää vuokraamossa voimassa oleva ajokortti. Lisäksi pääkuljettajan nimissä oleva luottokortti on pakollinen ja korttia käytetään turvatakuun varaamista varten. Joskus vuokraamot vaativat, että osoitat heille esimerkiksi sähkölaskun osoitteen todistusta varten. Katso varausvahvistuksestasi, tarvitsetko mitään erillisiä asiakirjoja noutoa varten.

Navigaattori

Äskettäin olemme lisänneet varausjärjestelmään paikalliset maksut, jotka saatetaan veloittaa paikan päällä. Nämä paikalliset maksut sisältävät muun muassa nuoren kuljettajan lisämaksut, lisäkuljettajat, lisälaitteet, kuten GPS tai lastenistuimet, ja polttoainekäytännön. Meillä on vinkki sinulle! Tutustu meidän erikoistarjouksiin, koska saatat olla onnekas ja saada autoluokan korotuksen tai ilmaisen navigaattorin!

Ihmiset usein miettivät polttoainekäytäntöä. Joillakin autovuokraamoilla asiakkaan on palautettava auto samalla määrällä polttoainetta, jolla se oli vuokrattu. Joten jos autossa on täysi polttoainesäiliö, asiakkaan on täytettävä säiliö ennen auton palautusta. Toiset vuokraamot veloittavat asiakkaalta täyden polttoainesäiliön etukäteen (paikallisesti) ja asiakkaan on palautettava auto mahdollisimman tyhjänä, koska käyttämätöntä polttoainetta ei hyvitetä. Haluamme korostaa sitä, että vuokrasi polttoainekäytäntö on merkitty sekä vuokraehtoihin (jotka näkyvät ennen auton varaamista), että varausvahvistuksessa (joka lähetetään sinulle sähköpostilla varauksen teon jälkeen).

Polttoainekäytäntö

Mikä tulee vuokraamojen noutotoimistoihin, niiden sijainti löytyy varausvahvistuksesta yhdessä autovuokraamon nimen kanssa. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että lentokentän toimistot eivät välttämättä sijaitse suoraan terminaalissa, jonka tapauksessa sukkulabussi vie sinut toimistolle. Jotkut kohteet ovat erittäin kiireisiä sesonkiaikana, joten jonot noudon yhteydessä ovat odotettavissa. Lisävinkki – jos olet joustava, ajattele myös keskustan noutotoimistoja, koska ne voivat olla jopa 30% halvempia!

Lopuksi kannattaa tutustua usein kysyttyihin kysymyksiimme, sillä ne antavat myös hyödyllistä tietoa asiakirjoista, joita tarvitset ajoneuvosi noutoa varten (saatat hämmästyä siitä, kuinka monet unohtavat tuoda ajokorttinsa), samoin kuin meidän peruutus- ja muutosehdot.

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Autonvuokrauksen vinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

One Response to Mitä sinun tulee tietää autonvuokrauksesta

  1. Pingback: Infografiikka: täydellinen autonvuokrauskokemus | Auto Europe

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *