Mikä ärsyttää lomalla

Mikä meitä ärsyttää lomalla

Mikä meitä ärsyttää lomalla

 

”Sen oli tarkoitus olla hieno ja se päättyi tavalliseen tapaan”. Kun loma usein muuttuu pettymykseksi, Auto Europe on päättänyt selvittää, mikä estää meitä nauttimasta lomastamme.

Useimmat Auto Europen kyselyn, ”Mikä ärsyttää meitä lomalla”, vastaajista väittävät, että todellakin muut ihmiset äsyttävät heitä eniten. Oletko yllättynyt? Lomailijat ovat enimmäkseen hermostuneita itkevistä lapsista joko lentokoneessa, hotellissa tai rannalla. Humalaiset ihmiset puolestaan tunkeutuvat henkilökohtaiseen tilaasi ja ovat usein liian kovaäänisiä ja liian intiimiä.

Vastaavasti useimmat kyselyyn osallistujat ajattelevat, että ihmiset, ketkä vievät kaiken ruoan buffet-pöydästä ja varaavat kaiki allastuolit ovat yhtä ärsyttäviä. Kuvittele aamiainen hotellissa, kävelet rauhassa ravintolaan nähdäksesi, että kaikki parhaimmat ateriat buffet-pöydästä ovat jo menneet. Jälkeenpäin yrität kohottaa mieltäsi ja menet ulos hotellin uima-altaalle, mutta huomaat, että kaikki aurinkotuolit ovat jo varattu. Mikään ei mene suunnitelmien mukaan lomalla, kun kaikki mitä halusit, on vain rentoutuminen.

Melkein yhtä järkyttävät tilanteet ovat niitä, kun matkailijat käyttävät selfie-keppejä kuvien ottamiseen ja kaikki mitä näet, on meri keppejä ilmassa. Toinen ärsyttävää hetki on, kun innoissasi lähdet käymään turistinähtävyydellä, mutta pitkät jonot yksinkertaisesti hätistävät sinut pois. Eikö olekin ärsyttävää?

Tutustu infografiikkaan ja katso, mikä on paras ratkaisu täydelliseen lomaan. Olemme ottaneet kaikki vastaukset huomioon ja huomanneet, että rauhallinen loma on vain yksi tapa. Lue lisää!

Mikä meitä ärsyttää lomalla

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Lomakäyttäytyminen. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *