Luottokortit ja turvatakuu

Luottokortit ja turvatakuu

Luottokortit ja turvatakuu – Usein kysytyt kysymykset

 

Jos vuokraat autoa kauttamme ensimmäistä kertaa, on tärkeää olla tietoinen siitä, että tarvitset luottokorttia auton noutoa varten. On yleinen käytäntö, että turvatakuu varataan luottokortiltasi ja tämä tapahtuu noudon yhteydessä.

Siksi on tärkeää varmistaa, että sinulla on riittävästi varoja luottokortillasi. Muuten et välttämättä pysty noutamaan autoasi. Tämä vaihe autonvuokrauksessa voi joskus olla hämmentävä, mutta sen ei tarvitse olla. Tässä on joitain yleisimpiä kysymyksiä luottokorteista ja turvatakuusta.

1. Tarvitsenko luottokorttia auton vuokraamista varten?

Kyllä. Vaikka pystyt maksamaan toisella kortilla meidän varausjärjestelmässä, pääkuljettajalla (nimi autonvuokrauksen varauksessa) on oltava nimissään ja voimassa oleva luottokortti ja riittävä luottoraja turvatakuuta varten. Käteistalletuksia ei myöskään hyväksytä.

2. Mikä on turvatakuu?

Paikallinen autovuokraamo vaatii turvatakuun varaamista pääkuljettajan luottokortilta auton noudon yhteydessä. Autovuokraamo pitää hallussaan tätä talletusta ajoneuvon vahinkoja varten, tai jos ajoneuvo varastetaan.

3. Vaaditaanko turvatakuuta, jos varasin Super Cover omavastuun hyvityksellä?

Kyllä. Omavastuun hyvityspalvelu ja Super Cover omavastuun hyvityksellä ovat Auto Europen tarjoamia palveluita, ei paikallisen autovuokraamon. Vahingon sattuessa joudut silti maksamaan omavastuun paikalliselle autovuokraamolle, mutta voi tehdä korvausvaatimuksen Auto Europelle vuokran jälkeen ehtojemme mukaisesti.

4. Kuinka suuri on turvatakuun määrä?

Turvatakuu on yleensä koottu summa vakuutuksen omavastuusta, täyden tankin hinta ja valinnaiset maksut, jotka maksat paikallisesti (lisävakuutus, laitteet, yhdensuuntaiset maksut jne.). Voit aina löytää omavastuun summan vasemmalta puolelta varausta tehdessäsi. Sen lisäksi löydät turvatakuun summan varausehdoista, jotka sinun on luettava ja hyväksyttävä ennen kuin maksat varauksen. Lue aina käyttöehdot kokonaan ennen maksun suorittamista.

5. Milloin varattu summa vapautetaan?

Kun vuokra-auto palautetaan samassa kunnossa kuin se oli vuokrattu, talletus vapautetaan. Kuinka nopeasti tämä varattu summa on taas käytettävissä, riippuu luottokorttiyhtiöstäsi ja voi yleensä kestää enintään kaksi viikkoa, tai pidempään joissakin tapauksissa.

6. Miten saan lisätietoa?

Meidän usein kysytyistä kysymyksistä ja yleisistä kauppaehdoista löytyy hyödyllistä tietoa luottokorttien varauksesta ja valinnaisista suojista. Jos sinulla on kysymyksiä koskien tämän hetkistä tai tulevaa varausta, soita meille numeroon 0800 552 096.

 

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Autonvuokrauksen vinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *