Lomatilastojen infografiikka

Lomatilastojen infografiikka – Eurooppalaiset lomalla

 

Auto Europen uuden kyselyn tulokset Euroopassa kertovat meille eurooppalaisten lomakäyttäytymisestä! Kesä vaatii toimintaa, loma-kuume on alkanut ja vihdoinkin unelmamme toteutuvat. Tässä tapauksessa useinmiten rannalla.

Matkustelemme noin 2 810 kilometriä unelmakohteeseemme ja maksamme noin 2,542 euroa kahden viikon lomasta, mukaan lukien lennot, majoitus ja ostokset.

Koska yleensä kyseessä on aurinkoinen kohde, johon olemme menossa, nousemme tarpeeksi varhain, jotta pääsemme aurinkotuolille keskipäivällä ja otamme aurinkoa noin kolme tuntia täydellistä rusketusta varten. Osa meistä haluaa mahdollisimman tumman ihon koko loppuvuodeksi, osa meistä taas mielellään viettää aikaa varjossa lukien kirjaa.

Keskimäärin saamme luetuksi 2,4 kirjaa lomamme aikamme. Käytämme myös mobiililaitteitamme, puhelinta tai iPadia noin 2,8 tuntia ja vietämme 2 tuntia sosiaalisessa mediassa per päivä.

Kaikki ei kuitenkaan ole täydellistä, riitelemme noin kolme kertaa ystäviemme, kumppanin tai perheenjäsenten kanssa. Eksymme myös kahdesti ja valitamme kuumuudesta kahdeksan kertaa kahden viikon aikana.

Voitteko todella uskoa, että kahden viikon lomaan mahtuu yhteensä 44 alkoholijuomaa? Juomien mukana tulevat tietysti myös ylimääräiset kalorit – tutkimus osoittaa, että yksi viidestä syö yli 500 kaloria päivässä enemmän kuin kotona, kun taas neljä kymmenestä ei pidä silmällä lainkaan, mitä he syövät.

Kaipaatko romantiikkaa lomallesi? Noin 33% henkilöistä myöntää rakastelleensa lomalla, 18% ei koskaan ja jopa 12% ei pysty edes laskemaan kaikkia kertoja, jolloin heillä oli ”sutinaa” lomalla!

Alla olevassa infografiassa esittelemme tilastot ja luvut lomamatkoistamme. Nauti!

Infografiikka

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Lomakäyttäytyminen. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *