Loma tien päällä

Loma tien päällä-kilpailu

Auto Europen Facebookin ”Loma tien päällä”-kilpailu

 

Järjestimme hiljattain ”Loma tien päällä”-kilpailun Auto Europen Facebook -sivulla, ja se oli suuri menestys!

Sadat Facebook-käyttäjät näkivät julkaisumme, jossa pyysimme ihmisiä kertomaan heidän parhaasta lomakokemuksestaan kuvan kera, ja saimme monia hyviä tarinoita kaikkialta Suomesta.

PariisiPääpalkintona oli 80€ arvoinen viikonlopun autonvuokraus Auto Europen kautta, ja voittaja oli suomalainen mies nimeltään Jussi Keskinen, kuka lähetti meille loistavan valokuvan kavereiden kanssa Irlannin rannikolta. Hän teki vuokra-autolla huikean kiertomatkan Espanjassa, Irlannissa ja Portugalissa.

Eurooppaa on helppo kiertää autolla ja eteläiset maat, kuten Espanja, tarjoavat hyvin edullisia vuokra-autoja. Kiertomatka useamman maan halki on varmasti monien unelma ja Auto Europe on pyrkinyt tekemään siitä asiakkaillemme helppoa. Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata auton yhdestä maasta ja palauttaa sen toiseen. Etsimme aina edullisimmat yhdensuuntaisen vuokran hinnat ja näin ollen tästä unelmasta ei edes tule kovin kallis.

Espanjan ja Portugalin lukemattomat rannat, kauniit maisemat ja herkullinen ruokakulttuuri vetävät puoleensa lukemattomia turisteja ympäri vuoden. Irlanti taas puolestaan tarjoaa rikasta historiaa ja erinomaista olutta. Oma auto mahdollistaa omatoimisen matkan turistikeskuksien ulkopuolisiin kohteisiin ja voit kokea paikallisen kulttuurin täysin uudella tavalla. Haluamme tarjota tämän mahdollisuuden kaikkialla ja siksi pyrimme tarjoamaan vuokra-autoja mahdollisimman useissa eri kohteissa maailmalla.

Vaikka Jussi voitti lomakilpailumme, haluaisimme myös mainita muutamat muut upeat vastaukset, joista jokaisen mukana tuli upea valokuva matkalta. Marianne Viita päätti lähteä saarikierrokselle toisen tapaamansa pariskunnan kanssa Kreikassa. Luikertelevat serpentiinitiet vuoristomaisemista rannikolle olivat varmasti sen arvoisia ja valokuvat puhuvat puolestaan. Myös musiikkivalinta sopi täydellisesti matkalle, Kreikan Zorbas.

Toni Salo päätti lähteä jopa kahden viikon reissulle miltei koko Euroopan halki alkaen Barcelonan rannikolta aina Alpeille ja Monacoon asti. Aurinkoiset rannat, historialliset kaupungit ja lumipeitteiset vuoristohuiput varmasti tarjosivat mitä monipuolisemman matkan. Vaikka reissusta olikin jo vuosia, tämä matka kuulostaa täysin unohtumattomalta!

Risto Vanhanen toisaalta päätti viedä lomakokemuksesta täysin uudelle tasolle. Hän vuokrasi nuorempana Porschen ja lähti kavereiden kanssa matkalle Saksaan ja Sveitsiin. Vanha valokuva suorastaan tihkuu 80-luvun nostalgiaa ja nykyään klassikkoauto Porsche tarjoasi varmasti unohtumattoman ajokokemuksen. Nykyään yhä useampi haluaa kokea, miltä tuntuu unelmien auton kyydissä. Siksi tarjoamme yhä enemmän luksus-, urheilu- ja avoautoja Euroopassa ja Amerikassa. Voimme aina taata sinulle haluamasi merkin ja mallin!

Viimeisenä haluamme mainita kotimaamme Suomen. Moni vastaajistamme kertoi meille kotimaan reissuista esimerkiksi Lapissa. Kuten Laura Lappalainen sanoi ”Parasta on tietty ajella Suomessa. Meillon täällä kaunis luonto”, olemme hänen kanssaan samaa mieltä. Meillä on upea luonto ja lukuisia pieniä kohteita, jotka ovat näkemisen arvoisia ja tietysti helpoiten saavutettavissa autolla. Marianne Kauppinen Vähä Erkkilä valitsi kesälomakohteeksi Turun saariston, Juhani Vilhelm Lehtonen kävi Kotkan meripäivillä. Kun vuokraat auton Suomesta, useimmissa tapauksissa voi matkustaa maksutta myös naapurimaihin Ruotsiin ja Norjaan Lapin arojen halki.

Alentejo

Muistathan, että vierailemalla Facebook-sivuillamme ja tykkäämällä sivustamme, saat aina ilmoituksen, milloin seuraava kilpailu on käynnissä. Näin saat mahdollisuuden voittaa yhden Auto Europen upeista autonvuokrauspalkinnoista.

Tuurilla sinä voit olla seuraava voittajamme!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Ei kategoriaa. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *