Inforgrafiikka - Ajamisen kustannukset

Inforgrafiikka – Ajamisen kustannukset

Inforgrafiikka – Ajamisen kustannukset

 

Tiesitkö, että eurooppalainen autoilija kuluttaa keskimäärin 214.407€ suuruisen summan elämänsä aikana ajaessa? On melko vaikea kuvitella, että tällainen hämmästyttävä määrä rahaa käytetään yksinomaan moottoriajoneuvoihin. Mutta näin on tosiasia! Auto Europen, maailmankuulunn autovuokrauksen välittäjän, äskettäin tekemän tutkimuksen tulokset osoittavat, että tyypillinen eurooppalainen kuljettaja investoi hyvin paljon rahaa ajamiseen.

Lisäksi eurooppalainen autoilija syö keskimäärin 5.756 voileipää ja 2.187 hampurilaista, sekä juo keskimäärin 7.783 kuppia kahvia matkojen aikana. He myös painavat auton äänitorvea 2.728 kertaa ja tekevät virheitä parkkeeraessa jopa 2.445 kertaa!

Jotta saat selkeän kuvan ja selvität, mikä on oikein, Auto Europe on haastattellut lähes 4000 kuljettajaa heidän ajokäyttäytymisestä, joka perustuu yksityisen ajoneuvon nykyisiin kustannuksiin. Miten teet tämän tutkimuksen tulokset monipuoliseksi? Tätä tarkoitusta varten olemme laatineet ja koonneet tiedot infografiikan muodossa, joka on helppo lukea, on hyvin informatiivinen ja hauska samanaikaisesti!

Tutustu alla olevaan kuvaan, joka avaa salaiset numerot tyypillisestä eurooppalaisesta autoilijan elämästä. Jos haluat oppia säästämään autoilun kustannuksissa, lue lisää täältä!

Infografiikka - Ajamisen kustannukset

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa infografiikat. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *