Gold Rate-paketti

Auto Europen Gold Rate-paketti USA:ssa ja Kanadassa

 

Road trip Pohjois-Amerikan halki kuulostaa houkuttelevalta ja syystäkin. USA:ssa ja Kanadassa on paljon nähtävää ja koettavaa, monipuolinen luonto ja rikas kulttuuri. Oman auton tuominen mukana lomalle Atlantin halki ei houkuta kovinkaan monia, mutta mistä edullinen auto ilman ylimääräistä häslinkiä? Auto Europe tarjoaa edullisia vuokra-autoja ja sitäkin edullisimpia tarjouksia. Pohjois-Amerikkaa varten meillä on erinomainen erikoistarjous nimeltään Gold Rate, joka on saatavilla vain USA:ssa ja Kanadassa. Gold Rate-paketillamme säästät rahaa ja voit hyödyntää palveluita, jotka muutoin voivat maksaa hyvinkin paljon riippuen autovuokraamosta. Jatka blogin lukemista ja selvitä, mitä hyötyä on varata auto Rold Rate-paketilla ja voit myös silmäillä läpi Gold Rate infografiikkaamme samasta aiheesta:

Gold Rate infografiikka | Auto Europe

Mitä kaikkea Gold Rate-peketti sitten sisältää ja miten siitä hyötyy? Tässä kolme kohtaa, jotka tekevät matkastasi Pohjois-Amerikassa helpomman ja auttavat sinua säästämään selvää rahaa!

Kolme lisäkuljettajaa

Et todennäköisesti halua lähteä satojen kilometrien matkalle ympäri maata yksinään. Tuo mukaan ystäväsi ja jaa ajamisen taakka kaikkien kesken. Jos vuokraat auton Gold Rate-peketilla, sinulle sallitaan kolme lisäkuljettajaa maksutta. Voitte siis koko kaveriporukalla nauttia matkasta ilman ylimääräistä stressiä tai väsymystä. Nauti matkastasi ratin takana ja välillä rentoutumalla takapenkillä. Kuten pääkuljettajalla, myös kaikilla lisäkuljettajilla on oltava ajokortti ja muista tarkistaa muut kuljettajia koskevat säännöt vuokraehdoista.

Ensimmäinen tankillinen polttoainetta

Yksi autolla matkaamisen lisäkustannuksista on tietenkin polttoaine. Voit tässäkin säästää rahaa Gold Rate tarjouksen ansiosta, sillä saat ensimmäisen tankillisen polttoainetta kaupan päälle. Saat autosi täyteen tankattuna ja käytä se kaikki huoletta. Tavallisesti joutuisit maksamaan paikalliselle autovuokraamolle tankkauksesta korkean hinnan, mutta USA:ssa ja Kanadassa se kuuluu hintaan Gold Rate tarjouksella.

Vapaaehtoinen navigaattori

Haluat varmasti nauttia lomastasi eksymättä minnekkään. Älä turhaan tuo mukana omaa navigaattoria tai tuhlaa aikaa etsimällä ja hankkimalla navigaattoriisi koko Pohjois-Amerikan karttaa. Yleisen Gold Rate-paketin lisäksi, johon sisältyy kolme lisäkuljettajaa ja tankillinen polttoainetta, meillä on erillinen Gold Rate-paketti, johon sisältyy myös navigaattori. Etsi varausjärjestelmästämme Gold Rate-pakettia, jossa mainitaan navigaattorin sisältyvän hintaan. Näin varmistat, että varmasti saat navigaattorisi autoa noutaessa ja voi lähteä matkalle hyvin mielin.

 

Mitä siis odotat? Vuokaa auto USA:ssa tai Kanadassa Auto Europen Gold Rate-paketilla ja hyödynnä kaikkia etuja matkasi aikana. Varausjärjestelmässämme löydät tekstin ”Erikoistarjous: Gold Rate” niiden autojen kohdalla, joihin kuuluu yksi Gold Rate-paketeistamme.

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Tuotteet ja palvelut. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *