Lomamuistot

Facebook-kilpailun parhaat lomamuistot

Facebook-kilpailun parhaat lomamuistot – Kommenttien parhaimmistoa

 

Lomamuistot voivat lämmittää sydäntämme ja saada meidät nauramaan. Olemme pyytäneet Facebook-fanejamme jakamaan heidän parhaat loma-muistot. Me hymyilimme ja nauroimme lukiessamme näitä värikkäitä tarinoita. Kiitos muistosi jakamisesta kanssamme! Olemme keränneet muutaman tarinan blogiimme, toivottavasti nautit niiden lukemisesta yhtä paljon kuin me!

 

Facebook-kilpailun parhaat lomamuistotMarianne Viita

”Paras lomamuisto juuri takana, 15 vuoden jälkeen tuli käytyä ajelulla n. 900 km m/p ”mummolassa” pohjanmaalla ja pitihän sitä vielä kokea Sievin mutti-markkinat ja päästä maistamaan tätä kuivakkaa perinne-ohrapuuroa voisilmän kanssa :)”

 

Facebook-kilpailun parhaat lomamuistotTilli Kalainen

”Autoreissut mökille mieheni kanssa. Auto oli vanha rämä Opel Kadett, joka käynnistyi vain mäkistartilla työntämällä. Tankkaus- ja muut pysähdyspaikat piti aina valita sen mukaan, että maastossa olisi hieman viettoa alaspäin, jotta jaksaisin työntää auton käyntiin. Siinä oli jännitysmomenttia kerrakseen, mutta mökille piti päästä!”

 

Facebook-kilpailun parhaat lomamuistotMarika Kojo

”Koskessa uiminen keskellä yötä loppukesästä kun jo pimeää. Huuru nousi saunan kuumentamalta iholta. Lepakko lenteli ohitse muutamaan otteeseen. Olihan kokemus.”

 

Facebook-kilpailun parhaat lomamuistotMaiju Heino

”Olin lapsena lomalla Italiassa ja rakastin merta. Tein kuperkeikkoja siellä ja myöhysin menemään. Yhtäkkiä jalkapohjaani puri valtava hummeri. Ilmeisesti astuin päälle. Muistan vieläkin sen kivun isäni kantaessani minua hotelliin. Ja ne jäljet oli koko kesän. Vieläkin nautin merestä mutta en koskaan enää ilman kenkiä.”

 

Facebook-kilpailun parhaat lomamuistotHaije Tuononen

”Oltiin Turkissa 90-luvulla mieheni kans. Piti kokeilla yhessä riippuliitoo, tuuli oli semmonen ettei kaks voinu mennä yhes, maksettu oli jo.Eiku yksistään matkaan, antoivat kyllä ohjeet, mut toi enkku ei kovin vahva. No sit vaan ilmahan, olihan maisemat upeet ku uskalsi silmii pitää auki. Piti laskeutuu rannalle, mut kuinka ollakkaan mätkähdin varjoineen merehen ja kansa rannalla kohahti. En oo sen jälkeen kokeillu enkä muuten kokeile!”

 

Facebook-kilpailun parhaat lomamuistotKirsi Helppolainen

”Nuorena (-70-luvulla),junalla Turusta Kainuuseen junall mummolaan…Kajaanista matka jatkui usein postiautolla,mikä tietysti koukki kaikki pysäkit. Mummolasta linjurilla serkkujen luokse maalle navettahommiin ja heinätöihin. Voi niitä aikoja.”

 

Facebook-kilpailun parhaat lomamuistotSanna Kylmänen

”Kyllä tää Kiinan muurilla kävely on yks parhaista muistoista ja kokemuksista ikinä! Kun lapsena koulussa luettiin muurista, en olis koskaan uskonut pääseväni käymään siellä. Historia oli käsinkosketeltavaa – mietin kuinka monta työläistä menetti henkensä muurin rakennuksen aikana ja moniako oli haudattu muurin sisään. Yksi upeimmista päivistä elämässäni!”

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Lomakäyttäytyminen. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *