Mikä on suosikkisi

Facebook kilpailu – Mikä on suosikkisi?

Facebook kilpailu – Mikä on suosikkisi?

 

Auto Europen viimeisin Facebook kilpailu ”Mikä on suosikkisi?” on nyt ohi. Pieni muistutus; pyysimme osallistujia jättämään reaktion kuvallemme, jossa oli kolme autoa: Ferrari, Lamborghini ja Aston Martin. Jokaisella autolla oli oma reaktio ja samalla halusimme kommentin, jossa osallistujat pystyivät kertomaan, mikä auto ja miksi olisi heidän valinta, jos raha ei olisi ongelma. Valitettavasti emme voi antaa osallistujille lahjaksi mitään näistä kaunokaisista, mutta tarjosimme 25€ arvoisen Amazon lahjakortin kahdelle voittajalle.

Aston Martin

Oli hauska saada useita kommentteja faneiltamme ja tietää enemmän heidän unelma-autoistaan. Lamborghinin perään olivat he, ketkä arvostavat auton erikoista muotoilua, päätähuimaavaa hevosvoimaa ja urheilullisuutta. Monien mielestä Ferrari oli oikea valinta, sillä mikään ei voita upeaa kalssikkoautoa ja sen ainutlaatuista punaista klassikkoväriä, kun taas toiset olivat sitä mieltä, että Aston Martinissa on eniten tyyliä ja se antaa James Bondin lailla arvokkuutta kuljettajalleen. Esimerkiksi näissä kommenteissa kiteytyvät vastaajien tuntemukset:

 

”Aston Martin siksi, että se näistä merkeistä laajemmalla perspektiivillä nähtynä on tyylikkäin.”
”Kyllä se tuo Lamborghini olisi. Se on kyllä niin sähäkän näköinen peli!”
”Punainen se olla pitää.”

Ferrari

Meidän onnelliset voittajat äänestivät Ferraria ja Aston Martinia. Anna-Kaisa Jokelainen sanoo: ”Ferrari, puhdasta laatua ja tyyliä!”, kun taas Marko Karhapää on kauneuden ja erilaisuuden perään: ”Aston Martin, koska se on helvetin kaunis eikä ole äkkirikkaiden ensiostos niinkuin nuo muut”. Paljon onnea Anna-Kaisa ja Marko!

Mikä näistä malleista saa sinun sydämesi lyömään nopeammin? Meillä on sinulle hyviä uutisia! Sinun ei tarvitse olla miljonääri, jotta pääset näiden autojen kyytiin, olemme tehneet sen mahdolliseksi. Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman luksusautoja vuokralle useissa maissa. Etsitkö limusiinia, urheiluautoa tai viehättävää avoautoa? Meiltä löydät kaiken! Täytä lapsuutesi unelma ja koe ylenpalttisen BMW:n luksus, Porsche Panameran moottorin voima tai Bentleyn tarjoama tyylikkyys. Lue lisää Auto Europen tarjoamista luksusautoista ja valitse omasi.

Luksusautonvuokraus

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi luksusautojen vuokraamisesta, kun otat meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla!

Nauti matkastasi Auto Europen kyydissä!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Ei kategoriaa. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *