Solo-matka

Erilaiset lomat

Erilaiset lomat – Mihin ryhmään kuulumme?

 

Matkustatko yksin tai kumppanin kanssa?

Jos ajattelet täydellistä lomaa, kenen ottaisit mukaan kanssasi? Olisiko se kumppanisi, ystäväsi tai perheenjäsenesi? Vai haluaisitko mieluummin lähteä lomalle yksin?

Kenen kanssa me matkamme kertoo meistä paljon ja osoittaa, mitä me pidämme rakkaana ja mistä suhteesta välitämme. Olemme yrittäneet erotella erilaisia lomatyyppejä matkakumppaneihin perustuen. Haluamme jakaa havainnot kanssanne.

Perheloma

Perheloma
Kuinka moni teistä ajattelee iloisesti perhelomaa ja kuinka moni pitää sitä tylsänä? Jotta perheloma menisi hyvin ilman mitään hermovaurioita, ihmisten täytyy todella pitää toisistaan. Jos perhe tulee toimeen erittäin hyvin, lomalla voi olla hauskaa ja lähentää perheenjäsenien entisestään. Perhelomat pidetään usein merenrantakohteissa. On kuitenkin olemassa monia muita paikkoja, jonne perheet menevät, esimerkiksi Disneyland Pariisissa tai Orlandossa. Pakettimatkat tarjoavat myös aktiviteettejä ja pelejä lapsille, jotta vanhemmat voivat viettää aikaa yksin.

Loma ystävien kanssa

Ystävät lomalla
Matkustatko ystävien kanssa? Kuulostaa hyvältä, eikö? Kuitenkin lomia ystävien kanssa voidaan hyvinkin verrata yhdessäasumiseen. Rakastatte viettää aikaa yhdessä, mutta tapa, jolla ystäväsi puristaa hammastahnaa voi saada sinut raivon valtaan. Jotta kaikki tulisivat toimeen, kaikkien täytyy ottaa askel taaksepäin ja hyväksyä muiden kanssamatkustajien eri ideoita ja tapoja.

Yksin

Matkailutyypit
Huolimatta ensivaikutelmasta, yksin matkustamisella on hyvät puolensa. Loppujen lopuksi voimme nauttia kaikesta juuri niin kuin haluamme ja voimme olla kaukana muista. Verrattuna edellä mainittuihin lomamatkoihin, yksin matkustavilla näyttää olevan enemmän etuja kuin on ajateltu. Voit viettää laatuaikaa itsesi kanssa kolmella  tavalla; ”Mikä, missä ja milloin” – kuten itse haluat!

Jaa kanssamme matkaideoita ja kommentteja blogin alle. Kerro, miten haluat matkustaa ja kuka on sinun matkakumppani. Osallistu Facebook-kilpailuun ja jaa kanssamme paras matkamuistosi ja voit voittaa 25€ Amazon lahjakortin!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Lomakäyttäytyminen. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *