Sysksyn festarit

Erikoiset syksyn festarit

Erikoiset syksyn festarit – Ideoita syyslomalle

 

Etkö ole vielä keksinyt, minne mennä syyslomalla? Olemme koonneet 7 erikoisinta ja upeinta tapahtumaa ja festareita, jotka varmasti yllättävät. Jos haluat kokea jotakin erikoista, ehkä yksi näistä festareista on juuri sinua varten!


Suklaafestarit

Salon du Chocolat – Porte de Versailles, Ranska
28 lokakuuta – 1 marraskuuta 2016, Salon du Chocolat suklaafestarit järjestetään Porte de Versaillesissa 22. kerta. Noin 500 osanottajaa Ranskasta ja ulkomailta kokoontuu 20.000 neliömetrin näyttelytilaan, jossa voit nähdä kaikkea suklaapuotien, leipomoiden, suklaamuodin ja kaakaontuottajamaiden välillä yhdessä suurimpien kokkien, leipureiden, suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa, ketktä tarjoavat sinulle suklaareseptejä, työpajoja, konferensseja ja monia muita tapahtumia.


Kuumailmapallot

Albuquerque kansainvälinen kuumailmapallotapahtma – New Mexico, USA
Albuquerque International Balloon Fiesta järjestetään 6. – 14. lokakuuta USA:ssa ja on suurin kuumailmapallo festivaali maailmassa. Noin 750 kuumailmapalloa kohoaa taivaalle osana vuosittaista tapahtumaa ja houkuttelee kuumailmapalloharrastajia ympäri maailmaa. Yhdeksän päivän tapahtuma sisältää kuumailmapallomatkoja, elävää musiikkia ja valoshown.


Kuolleiden päivä

Kuolleiden päivä – Meksiko
31. lokakuuta – 2. marraskuuta, Dia de los Muertos, tai kuolleiden päivä, on kahden päivän festivaali, jota vietetään Meksikossa rukoillessa ja muistelemassa kuolleita ystäviä ja perhenjäseniä. Vaikka joissakin kulttuureissa surraan kuolemaa, tämä Meksikon festivaali juhlistaa heidän elämää, ketkä ovat vielä hengissä värikkäillä alttareilla ja syömällä ja juomalla kuolleiden lempiruokia.


New York Halloween

New Yorkin Halloweenparaati – New York, USA
New Yorkin Village Halloween-paraati järjetetään 31. lokakuuta New Yorkin Manhattanissa katubileiden merkeissä. Paraatiin pääsee mukaan vain pukeutuneena muiden satojen omatekoisten pukujen, bändien, eri musiikin, tanssioiden ja artistien joukkoon. Paraati alkaa seitsemältä illalla ja loppuu yhdentoista maissa. Katsojien on syytä etsiä sopiva paikka ajoissa, sillä kadut täyttyvät nopeasti!


Diwali

Diwali – Intia
Valojen festivaali, Diwali, on positiivisuuden ja ilon aika. Satokauden lopussa, 15. päivä Intian Kartikan kuunkierrossa (loka-marraskuu), se on suhteellisen köyhien maiden vaurauden aika ja tuntuu olevan kuin paikallinen versio joulusta. Varo lasten heittämiä sähinkäisiä kadulla; yksi turvallisempi näytös tapahtuu Mumbain Chowpatty-rannalla. Festivaali vaihtelee hieman alueen mukaan, mutta yleensä sisältää seremonioita, jotka on omistettu Lakshmille, rikkauden jumalattarelle.


Masskara

Masskara festivaali – Filippiinit
Lokakuussa Bacolod Cityn asukkaat Filippiineillä tekeytyvät värikkäiksi Masskara festivaalin juhlaan vuosittain. Tämä festivaali syntyi tarpeesta löytää onni 700 ihmishengen menetyksen suremisen jälkeen MV Don Juan merenkulun tragedian aikana vuonna 1980. ”City of Smiles” päätti laittaa onnelliset kasvot ja tänään perinne jatkuu kirkkailla ja värikkäillä puvuilla, maskeilla ja päähineillä.


Bridge Day

Bridge Day – Oak Hill, USA
Pidetään maailman suurimpana extreme-tapahtumana, ”Bridge Day” tapahtuu kolmantena lokakuun sunnuntaina New River solan sillalla Oak Hillissä, Länsi-Virginiassa. On arvioitu, että 20.0000 ihmistä kokoontuu katsomaan 450 BASE-hyppääjää, ketkä hyppäävät alas 265 metriä korkealta sillalta alas alla olevaan veteen, lempinimeltään ”River of Death” – kuolemanjoki.

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Juhlat. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *