Löydä autosi

Eri noutomenetelmät selitettynä

Eri noutomenetelmät selitettynä – Löydä oikea auto

 

Jos olet vuokrannut auton useammin kuin kerran, tiedät varmasti, että autovuokraamon tiskin löytäminen ei ole aina helpoin tehtävä. Vaikka useilla autovuokraamoilla on lentokentällä noutotoimisto, tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ne kaikki löytyisivät samasta paikasta tai seuraavat samaa tapaa viedä sinut tiskille tai luovuttaa auto. Mutta älä huoli, me autamme. Tässä blogissa selitämme kaikki yleisimmät autovuokraamojen noutotavat lentokentällä tai muualla, jotta seuraavalla kerralla voit olla valmiina!

1. Ihan ensimmäiseksi: Tunnista autovuokraamosi

Voit nähdä autovuokraamon nimen, kuka vuokraa sinulle autonsa, kun teet varausta sivuillamme, sekä varauksesi yläkulmassa (”Autovuokraamo”- osion alla nouto- ja palautustietolaatikoissa). Tämä on vuokraamo, jonka tiskille sinun on löydettävä. Huomaa, että Auto Europe ei ole autovuokraamo, vaan autonvuokrauksen välittäjä. Meillä ei ole omia autoja, mutta me teemme yhteistyötä eri yritysten kanssa, jotka vuokraavat sinulle auton. Sen takia, Auto Europella ei ole noutotiskiä!

2. Tiski sijaitsee terminaalissa tai terminaalirakennuksen läheisyydessä

Useiden vuokraamojen tiskit sijaitsevat heti lentokentän terminaalirakennuksessa ja monet niistä sijaitsevat saman alueen ympärillä. Seuraa yksinkertaisesti kylttejä autonvuokrauksen alueelle. Tällä löydät kaikki vuokraamot, mutta sinun tulee tietenkin seurata työntekijää erilliselle parkkialueelle, josta löydä vuokra-autosi.

Autovuokraamot

Löydä oikea vuokraamo

Sinun pitäisi aina lukea huolella vuokraehdot varausjärjestelmästämme tai varausvahvistuksestasi vaikka siellä sanotaankin, että tiski löytyy terminaalista. Joillakin vuokraamoilla on tiski eri paikassa kuin autovuokraamoalueella. Samoin vuokraamo voi löytyä lentokenttäalueelta, mutta eri rakennuksesta terminaalirakennuksen läheisyydessä. Yleistä on myös se, että useilla autovuokraamoilla on tiski samalla alueella tai lyhyen kävelymatkan päässä terminaalista.

Toinen noutomenettely, jota monet vuokraamot käyttävät, on niin sanottu ”meet and greet”. Tämä tarkoittaa sitä, että saapuneiden lentojen hallissa sinua odottaa vuokraamon työntekijä kyltin kanssa, jossa on sinun tai vuokraamon nimi. Työntekijä vie sinut sitten suoraan vuokraamolle, joka sijaitsee lentokentällä, josta voit noutaa autosi ja allekirjoittaa sopimuksen. Jos autovuokraamosi käyttää tätä tapaa, sinä et käy vuokraamon tiskillä silloin ollenkaan.

3. Tiski löytyy alueen ulkopuolelta

Alueen ulkopuoliselle autovuokraamolle sinun on matkustettava toisella kulkuneuvolla. Jälleen kerran, suosittelemme, että luet huolella vuokran ehdot varausjärjestelmästämme tai varausvahvistuksesta, sillä löydät sieltä lisätietoja tai ohjeita, miten pääset vuokraamolle.

Vuokraamot käyttävät joskus myös ”meet and greet”-tapaa ja joku on sinua vastassa saapuneiden hallissa ja näyttää sinulle oikean shuttle-bussin, joka vie sinut toimistolle. Useimmin kuitenkin sinun oletetaan lukeneen ohjeet varauksesta ja löytävän tien sukkulabussille itse, mutta voit myös seurata kylttejä lentokentältä oikealle bussipysäkille. Joillakin, varsinkin suurimmilla ja vakiintuneimmilla yhtiöillä on omat shuttle-bussit, jotka kulkevat heidän toimistolleen. Joillakin yhtiöillä taas on vuokrattava shuttle-bussi, joka pysähtyy kaikilla autovuokraamoilla.

Jos sinulla on ongelmia autovuokraamosi tiskin löytämisen kanssa, oli se sitten terminaalissa tai alueen ulkopuolella, varauksessasi on kaksi tärkeää puhelinnumeroa. Ensimmäinen on nimen ja autovuokraamon sijainnin alla, joka on noutotoimiston puhelinnumero, juuri sen, josta sinun on noudettava autosi. Toinen on vasemmassa yläkulmassa Auto Europen logon alla, josta tavoitat meidät.

4. Kaupunki- ja rautatietoimistot

Jos nouto ta palautus lentokentältä ei sovi matkasuunnitelmiisi, monet vuokraamot tarjoavat myös noutotoimistoja kaupungissa tai rautatieasemilla. Nämä toimistot ovat erinomasia etenkin, jos saavut junalla tai haluat autosi lähempänä hotelliasi. Varmista, että tarkistat sijainnin osoitteen tarkasti ja aukioloajat sekä noudon, että palautuksen aikana.

5. Toimitus- ja noutopalvelut

Tietyt autovuokraamot tarjoavat toimitus- tai noutopalveluita, mutta tämä on vahvistettava ennakkoon. Voit järjestää autosi toimituksen tai noudon, tai molemmat, tietyltä sijainnilta tai vaikkapa hotellillesi. Sinun kuitenkin pitää soittaa meille ja järjestää se erikseen. Tämä palvelu ei ole saatavilla kaikilla autovuokraamoilla, kaikille autoluokille tai kaikissa kohteissa ja sen takia on tärkeää, että otat meihin ehyteyttä ennakkoon toimituksen tai noudon järjestämistä varten. Usein palvelusta on paikan päällä maksettava lisämaksu autovuokraamolle. Jos vuokraat luksusauton kauttamme, me tarjoamme pitkälle ulottuvaa ja joustavaa toimituspalvelua sekä kuljettajapalveluita.

Toivomme, että löydät täydellisen noutotoimiston loman alkua varten ja pystyt löytämään autosi ilman ongelmia! Jos olet epävarma noutotomistosta tai mitä sinun tulee tehdä, soita meille ilmaiseen palvelunumeroon Suomesta numeroon 0800 552 096 ja yksi asiakaspalvelijoistamme auttaa sinua mielellään!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Autonvuokrauksen vinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *