Asuntoautot Brimingham

Birminghamissa asuntoautolla

Birminghamissa asuntoautolla – Tutustu alueeseen asuntoautolla Auto Europelta

 

Yksi Birminghamin parhaista asioista on sen sijainti. Birminghamin kaupunki sijaitsee aivan Englannin sydämessä ja se on täydellinen strateginen kohde matkoille asuntoautolla. Meidän maineikkaat liikekumppanimme tarjoavat sinulle fantastisia tarjouksia! Tiesitkö, että voit varata modernin matkailuauton Bunk Campersilta 20% alennuksella vuoden 2018 maaliskuun loppuun saakka? Nouda asuntoautosi Birminghamista ja nauti matkasta!

Suosituksemme kiertoajeluille:

 

Coventry

 

Vanha Coventryn kaupunki on täynnä historiaa ja mainio kaikille historian ystäville. Se oli kerran kukoistava brittiläinen kaupunki, mutta vaurioitui vakavasti natsien pommituksissa marraskuussa 1940. Suuren mittakaavan hyökkäys aiheutti käsittämätöntä vahinkoa kaupungille ja asetti sen kymmeniä vuosia takaperin. Onneksi on olemassa useita keskiaikaisia katuja, jotka ovat pysyneet ennallaan, joilla voit vielä nähdä Coventryn vanhan kuuluisuuden.

Muutama lähellä oleva asuntoautoalue: Mousley House Farm leirintäalue ja Glamping (koiraystävällinen), Somers Wood Caravan Park (vain aikuisille), Kingsbury Water Park Camping ja Caravanning Club -alue.

Coventry

 

Cotswolds

 

Suuntaa Cotswoldsiin etsimään lisää kulttuuriperintöä. Sukella syvälle Englannin historiaan, kun vaellat hunajanvärisiä muinaisen kylän katuja ja kuljeskelet idyllisten olkikattoisten mökkien ohi. Cotswoldsissa on runsaasti leirintäalueita asuntoautoille, joten matkustaminen ja leiriytyminen nykyaikaisella ajoneuvolla on helppoa. Matkusta oman aikataulun mukaan ja vieraile historiallisilla pubeilla, perinteisillä markkinoilla täynnä paikallisia tuotteita tai varaa yksi monista kävelykierroksista eri aiheilla, jotka vaihtelevat kirjallisuudesta luontoon.

Muutama lähellä oleva asuntoautoalue: Bourton-on-the-Water Caravan Club, Briarfields Motel ja Touring Caravan Park (vain aikuisille), Winchcombe Camping ja Caravanning Club -alue.

Cotswolds

 

Peak District kansallispuisto

 

Peak Districtin kansallispuiston unelmalliset ja toisinaan salaperäiset maisemat kiehtovat varsinkin, jos vierailet ensimmäistä kertaa. Valitse yksi monista poluista ja vaella sen kumpuilevilla kukkuloilla, karuilla poluilla ja nostalgisilla kanervanummilla. Sinut palkitaan raikkaalla ilmalla, ihastuttavalla panoraamalla ja erinomaisella ajalla perheesi kanssa.

Muutama lähellä oleva asuntoautoalue: Beech Croft Farm, Laneside Caravan Park, Golden Valley Caravan Park.

Peak District

 

Snowdonia

 

Snowdonia on tunnettu sen luonnonkauniista rannikosta, jäätiköistä ja salaperäisistä metsistä. Käy kauniissa Walesissa asuntoautolla ja koe Snowdonian kansallispuisto kokonaan uudella tavalla. Tulet nauttimaan ajasta perheesi kanssa, mutta myös fantastisista päivistä yli sadan järven, neljän vuoristoalueen ja useiden hienojen kylien ympäröimänä.

Muutama lähellä oleva asuntoautoalue: Llwyn yr Helm Caravan Park, Bwlchgwyn maatilan ratsastuskeskus, Aberafon leirintäalue.

Snowdonia

 

Tietenkin on vielä monia, monia muita nähtävyyksiä, joilla voit käydä asuntoautolla Birminghamista. Mitkä ovat suosikkikohteesi, polkusi ja matkareittisi Birminghamin ympärillä? Jaa se kanssamme alla olevaan kommenttikenttään ja älä unohda tarkistaa Bunk Campersin tarjousta ja varaa 20% alennuksella maaliskuun loppuun saakka!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Matkavinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *