Autonvuokrauksen vinkit vuodelle 2017

Autonvuokrauksen vinkit vuodelle 2017

Jännitystä elämään – Autonvuokrauksen vinkit vuodelle 2017

 

Innostuneena uuden vuoden odotuksista, meidän unelmat ovat isoja ja haluamme päästä korkealle. Oletko vielä ajatellut kesälomaa? Minne menet tänä vuonna? Nyt kun täytyy jo suunnitella lomasi aikataulua töissä, esitämme luettelon autonvuokrauksen vinkeistä hämmästyttävissä kohteissa, joissa vierailla tänä vuonna.

Olitpa kulttuurin tai luonnon, urheilun tai löhöilyn ystävä, paras tapa viettää rentouttavaa lomaa on suunnitella ja valmistella se hyvin etukäteen. Päätä, minne haluat mennä ja aloita suunnittelu! Se saa sinut hyvälle tuulelle ja saa sinut tuntemaan jännitystä matkaa varten.

Liikkuvuus antaa sinulle kaiken vapauden matkaasi varten ja tekee sen mahdollisimman sujuvaksi. Olemme koonneet joitakin keskeisiä autonvuokrauksen vihjeitä lomallesi.

Tutustu Saksaan
Monilla Saksan moottoriteillä ei ole mitään nopeusrajoituksia, mikä tekee maasta täydellisen paikan ajaa urheiluautoa. Tarvitset autoa, jossa on hyvä moottori, jotta pysyt muiden saksalaisten perässä Autobahnoilla (moottoritie saksaksi), sekä nauttia ajokokemuksesta! Suosittelemme koskikokoluokan tai korkeampaa autoa ja jos etsit jännitystä, käy katsomassa meidän urheiluautojen valikoiman kaunottaria.

Tutustu Yhdysvaltoihin
Convertible (avoauto) on sana aurinkoisessa Kaliforniassa. Koska emme voi kiistellä makujen ja värien välillä, uskomme, että punainen Mustang olisi paras tähän työhön! Riippumatta valitsemastasi ajoneuvosta matkalle Yhdysvalloissa tai jopa Kanadassa, harkitse Gold Rate-paketin varaamista, johon sisältyy kolme lisäkuljettajaa ja ensimmäinen tankillinen polttoainetta.

Tutustu Uuteen-Seelantiin
Asuntoauto sopii täydellisesti Taru sormusten herrasta-maahan. Aja läpi hämmästyttäviä maaseutuja yhdessä majoituksella ja kuljetuksella kumppanisi, perheen tai ystävien kanssa! Pysy lähellä luontoa omalla asuntoauton vuokrauksella Uudessa-Seelannissa ja hyödynnä matkaasi tässä kunnioitusta herättävässä paikassa maan päällä. Voimme tehdä sen sinulle helpoksi, ota vain yhteyttä matkailuauton vuokrauksen tiimimme, joka auttaa sinua valitsemaan parhaan asuntoauton matkatarpeitasi varten.

Tutustu Euroopan kulttuureihin
Valitse kompaktiluokan auto tai pienempi ajoneuvo pysäköinnin helpottamiseksi suurissa Euroopan metropoleissa. Lisäksi nämä autot säästävät polttoainetta ja sinulla on enemmän taskussa gallerioita tai juomia varten. Jälkimmäisestä puheen ollen, joskus joudut ehkä jakamaan ajovastuuta, joten tutustu lisäkuljettajien tarjouksiin ja toinen henkilö voi ajaa autoa ilmaiseksi.

Tutustu laskettelemiseen Alpeilla
Jos olet ajatellut lomaa lähitulevaisuudessa esimerkiksi Alpeilla hiihtäen, maasturi talvirenkailla on vaihtoehtosi. Tunnet olosi turvalliseksi ja mukavaksi tiellä suurella maasturilla ankarissa olosuhteissa. Lisäksi useimmissa Euroopan maissa, joissa talvirenkaiden käyttö on pakollista, paikalliset autovuokraamot tarjoavat talvirengastarjouksia, joten tutustu ja säästä auton talvivarusteissa!

Tutustu Euroopan merenrantakohteisiin
Jos haluat suunnata merenrantakohteisiin vapaapäivänäsi Euroopassa, pieni auto on paras valinta. Riippuen matkakumppaneiden ja matkatavaroiden määrästä, voit esimerkiksi vuokrata mini-, economy- tai kompaktiluokan auton. Jos vietät suurimman osan ajasta nauttien auringosta, ei ole mitään tarvetta tilavalle ajoneuvolle ja voit säästää polttoaineessa. Sinun täytyy kiinnittää huomiota eurooppalaisissa merenrantakohteiden noutotoimistoissa polttoainekäytäntöön ja vakuutuksiin. Vaikka voi tuntua, että täysi nouto ja täysi palautus polttoainekäytännössä on kalliimpaa ensi silmäyksellä, opit, että se on halvempi valinta pitkällä aikavälillä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: ota luottokorttisi mukaan omavastuuta varten välttyäkseen ylimääräisiltä paikallisilta vakuutuksilta.

Vielä yksi asia – ennen varauksen tekoa, tutki meidän ilmaisia autojen korotuksia, ehkä voit saada suuremman ajoneuvon samalla hinnalla! Hyvää 2017 vuoden matkustamista!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Matkavinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *