Autonvuokrauksen suoja USA

Autonvuokrauksen suojaus USA

Autonvuokrauksen suojaus USA – USA:n suojat selitettynä

 

Parhaiden hintojen lisäksi varmistamme myös, että asiakkaalle on saatavilla eri suojavaihtoehtoja, jotka ovat välttämättömiä ajaa turvallisesti eri valtioissa. Helpotamme näin vuokraamista, eikä sinun ei tarvitse tutkia, millaisen suojan tarvitset, mistä voit löytää luotettavan vuokraamon tai mikä yritys tarjoaa edullisia hintoja.

Autonvuokraus Yhdysvalloissa on stressitöntä Auto Europen kanssa! Voit olla huoletta, sillä tarjoamme kattavat ohjeet eri suojavaihtoehdoista Yhdysvalloissa. Voit keskittyä matkasi suunnitteluun – loput sisältyy varauksesi hintaan.

Tässä on lista Yhdysvaltojen suojista, joka on sisältyvät hintoihin.

  • Vastuuvakuutus (LI): sisältää suojan valtion edellyttämään vähimmäismäärään asti. Muista, että tämä luku vaihtelee osavaltiosta toiseen, joten on tärkeää lukea sopimus perusteellisesti.
  • Lisävastuuvakuutus (ALI): tarjoaa suojan onnettomuustilanteessa, joka aiheuttaa vaurioita ja vammoja omaisuudelle ja henkilöille vuokra-auton ulkopuolella. Tämä määrä on enintään 1,000,000$ USD. Kattaa myös yhden vakuuttamattoman autoilijan enintään 1.000.000$ USD asti per onnettomuus.
  • Kolarisuoja (CDW) ja varkaussuoja (TP): molemmat sisältyvät varausjärjestelmässämme näkyviin nolla omavastuuhintoihin, joka poistaa asiakkaan vastuun ajoneuvon vahinko- tai varkaustapauksessa. Tämä tuote voi myös sisältää renkaat ja tuulilasin, mutta tämä on tärkeä tarkistaa varauksen yhteydessä! Asiakkaan ei siis tarvitse ostaa ylimääräistä suojaa noudon yhteydessä.
  • Vakuuttamaton autonkuljettaja (UMP): useimmissa tapauksissa autonvuokrauksen hinnat sisältävät myös UMP -suojan. Tätä käytetään silloin, kun toinen henkilö aiheuttaa vaurioita vuokra-autollesi, eikä hänellä ole riittävää suojaa.

Autonvuokraus USA:ssaAutonvuokrauksen hintoihin sisältyvät suojat antavat kuljettajille mielenrauhan ja on tärkeää ymmärtää tarkalleen, mitä sopimuksesi kattaa. Kaikki suojat koskevat myös mahdollisia lisäkuljettajia.

Kun tiedät, mitä sopimuksesi sisältää, on yhtä tärkeä tietää, mitä se ei sisällä. Paikan päällä voit myös harkita lisävakuutusten ostamista, jotka vaihtelevat vuokraamoista riippuen. Tässä muutamia paikan päällä saatavia lisäsuojia:

  • Henkilökohtainen tapaturmavakuutus (PAI): kattaa vuokraajan ja matkustajien sairaanhoitokustannukset ja satunnaisen kuoleman onnettomuustapauksessa autonvuokrauksen aikana.
  • Henkilökohtaisen omaisuuden suoja (PEC): vakuuttaa vuokraajan ja välittömien perheenjäsenien henkilökohtaisen omaisuuden.
  • Plus tiepalvelu (RSP): kattaa avainten vaihdon, lukituspalvelun, polttoaineen toimituksen, jos asiakkaalta loppuu polttoaine, ja muutamia muita palveluita.
  • Tiepalvelu: Tämä koskee ainoastaan ajoneuvon mekaanisia vikoja, kuten renkaiden ja akkujen korjauspalvelut (viottuineen renkaan/akun vaihto), lukituspalvelun (auttaa kuljettajaa pääsemään takaisin sisään lukittuun autoon) ja polttoaineen toimituksen (kun ajoneuvosta loppuu polttoaine). Muista, että ylimääräisen polttoaineen ja renkaiden kustannukset eivät sisälly hintaan.

Toisin sanoen, Auto Europen kautta autonvuokraukseen kuuluu ajoneuvon suoja ja vastuuvakuutus. Paikan päällä voit aina maksaa henkilökohtaisesta terveysvakuutuksesta ja omaisuuvakuutuksesta.

Mistä sitten voit löytää nämä tiedot? Kaikki edellä mainitut ehdot löytyvät varausprosessin lopussa ”vuokraehdot, paikalliset maksut ja yleiset kauppaehdot”-osiosta. Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, soita meille maksulliseen palvelunumeroon 0800 552 096, tai ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Tiimimme on valmis auttamaan sinua.

Toivotamme sinulle turvallista matkaa Yhdysvalloissa!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Autonvuokrauksen vinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *