Auto Europen suojat

Autonvuokrauksen suojaus

Autonvuokrauksen suojaus – Auto Europen suojien ymmärtäminen

 

Hyvä suoja on paras tapa tarjota mielenrauhaa auton vuokraamisessa. Termiologia voi kuitenkin ajoittain hämmentää. Siksi olemme koonneet kaikki tarvittavat tiedot auttamaan sinua paremmin ymmärtämään, mitä suojasi kattaa, kun vuokraat auton. Tässä on nopea ja helppo opas.

  • Vastuuvakuutus: sisältyy jokaiseen Auto Europen vuokraukseen. Kattaa vammat tai vahingot toiselle henkilölle tai omaisuudelle ajoneuvon ulkopuolella, jotka olet onnettomuudellasi aiheuttanut.
  • Kolarisuoja (CDW): kattaa vahingot, johon kuuluu omavastuu tiettyyn summaan saakka. Oletetaan esimerkiksi, että olet vuokrannut auton, jonka CDW on 600 euroa. Tämä tarkoittaa, että olet vastuussa kaikista vahingoista 600 euroon saakka. Kaikki sen maksun ylittävät kustannukset katetaan allekirjoitetun sopimuksen mukaan.
  • Varkaussuoja (TP): kattaa ajoneuvon varkauksesta johtuvat tappiot, johon myöskin kuuluu määrätty summa omavastuuta.
  • Tulipalovakuutus: tämä sisältyy Auto Europen hintoihin, joka tarjoaa rajattomattoman kattavuuden.

Useimmissa maissa Auto Europe tarjoaa muutamia kattavuusvaihtoehtoja, joiden avulla voit säästää aikaa ja rahaa:

  • Nolla omavastuu: kattaa paitsi sen omavastuun summan, josta olet vastuussa auton vahinko- tai varkaustapauksessa, mutta myös ajoneuvon tietyt osat. Useimmat autovuokraamot eivät sisällä vahinkoja ikkunoille/tuulilasille, sisätiloille, renkaille, ajoneuvon pohjalle ja katolle. Varmista siis, että luet sopimuksesi tarkasti!
  • Extended Cover nolla omavastuulla: tämän laajennetun kattavuusvaihtoehdon tarjoaa paikallinen vuokraamo kauttamme ja kattavuus vaihtelee. Esimerkiksi jotkut tarjoukset sisältävät renkaat ja lasit, mutta toiset taas sisältävät renkaat, lasit, auton pohjan ja katon.
  • Omavastuun hyvityspalvelu: sinulle korvataan omavastuu, jonka joudut maksamaan vuokraamolle satunnaisesta vahingosta. Jotta voit pyytää hyvitystä, Auto Europe tarvitsee vakioasiakijojen lisäksi vahinkoilmoituksen vuokraamolta, poliisiraportin, sekä korjauslaskut. Löydät kokonaisen kuvauksen tästä palvelusta jokaisen autonvuokrauksen tarjouksen kohdalla, joka sisältää ”omavastuun hyvityspalvelun”, tai lue lisää täältä.
  • Super Cover omavastuun hyvityksellä: tämä laajentaa suojan laseille, renkaille, auton katolle ja pohjalle. Aivan kuin omavastuun hyvityspalvelussa, noudon yhteydessä jätä vuokraamolle turvatakuu (omavastuu varataan luottokortilta). Jos sinulle tulee vahinkoja, sinun on ensin maksettava ne autovuokraamolle, ennen kuin voit pyytää hyvitystä Auto Europelta.

Tärkeää: Muista, että kuljettajalla on oltava nimissään oleva luottokortti, koska turvatakuu varataan tältä luottokortilta noudon yhteydessä.

Kaikki varausehdot löytyvät varausjärjestelmämme ennen varauksen suorittamista. Kun varaus on vahvistettu, saat varausvahvistuksen kaikilla vuokraehdoilla. Olemme myös valmiita vastaamaan kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Toivotamme sinulle turvallista matkaa!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Autonvuokrauksen vinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *