Asuntoautoloma

Asuntoautolla tien päällä

Asuntoautolla tien päällä – Auto Europen asuntoautot

 

Kun vuokraat Auto Europen kautta, sinulle taataan räätälöity varaus, korkeatasoinen ajoneuvo ja ensiluokkaista palvelua asiantuntijoiltamme. Autamme sinua aina harkinnasta toimenpiteeseen, mukaan lukien matkan suunnittelu, räätälöinti ja toteutus. Mutta saatat ihmetellä, miksi sinun pitäisi vuokrata asuntoauto? Vastaus on yksinkertainen: matkailuauto antaa sinulle täyden vapauden matkoillasi.

Täydellinen vapauden tunne on yksi syy asuntoautoharrastajaluvun nousuun. Kun matkustat asuntoautolla, olet täysin riippumaton muista tekijöistä. Huonoissa sääolosuhteissa voit istua asuntoautosi kuljettajan paikalle ja matkustaa sinne, missä sää on parempi! Voit vapaasti kulkea mihin tahansa suuntaan ja muuttaa reittiäsi, jos sää näyttää paremmalta muualla. Äkillinen suunnitelmien muutos ei ole vaivaksi, sillä sinulla on aina paikka, jossa levätä. Voit jatkaa matkaa suunnitellun reitin mukaan seuraavana päivänä, jos siltä tuntuu.

Asuntoautolomat ovat yksinkertaisia, rentoja ja huolettomia. Voit valita, missä haluat yöpyä, sillä voit valita pysäköintipaikkasi halusi mukaan. Matkailijat usein valitsevat paikan veden äärellä ja heräävät kauniissa maisemissa, joita et löydä mistään hotellista! Asuntoautolla ajaminen ei ole lainkaan hankalaa. Sinun täytyy vain muistaa, minkä kokoinen asuntoautosi on.

Koska asuntoautolla on helppo ajaa myös kaupungeissa, voit kokea kaiken mahdollisen yhden loman aikana! Heidän, ketkä haluavat viettää loman kaupungissa, on usein mahdollista pysäköidä keskustan lähellä tai kaupungin laitamilla. Ja jos haluat lähteä luontoon, pysäköinti merellä, metsän laitamilla, niityillä, vuoristossa tai maaseudulla ei ole ongelma. On olemassa lukuisia leirintäalueiden parkkipaikkoja kauniissa kohteissa ja usein luonnonsuojelualueilla tai puistoissa.

Sinua ei myöskään rajoita katuliikenne. Aja vaikkapa polkupyörällä ja tutki kaikkea, mitä lomakohde tarjoaa. Asuntoautossa on paljon tilaa matkatavaroille, joten voit helposti ottaa mukaan pari polkupyörää tai vuokrata polkupyörätelineitä.

Mukavuus

Asuntoauton sisälläVuokra-auto voi olla erinomainen joustavalle lomalle, mutta sinua silti rajoittavat muutamat muut tekijät. Esimerkiksi sinun on palattava takaisin sinne, missä yövyt, sinun tulee olla ajoissa sisäänkirjautumisen yhteydessä ja kuljettaa matkatavaroita. Huone saattaa olla hieman nuhjuisempi kuin kuvissa, joita näit varatessasi, sänky hieman epämukavampi kuin toivoit, tai hotelli sijaitsee alueella, josta et pidä. Lisäksi poistuessa sinua pyydetään jättämään huone tiettynä ajankohtana. Voit välttää tämän kaiken, kun sinulla on asuntoauton mukanasi missä tahansa!

Voit matkustaa ykkösluokassa koko matkan ajan, jossa on ikkunapaikka ja upeat maisemanäkymät istuessasi korkeammalla mukavalla istuimella. Saapuessasi määränpäähäsi, väsyneenä ja nälkäisenä, sinun ei tarvitse keskustella siitä, missä aiot syödä tai odottaa ikuisuutta ruokaasi ravintolassa. Voit hakea jotain maukasta keittiöstäsi ja rentoutua. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa taksilaskuja takaisin hotellille.

Budjettimatkalla

Sinun ei pitäisi vertailla matkailuautojen hintoja vuokra-auton hintojen kanssa. Sen sijaan vertaa asuntoautoa hotellihuoneen hintaan koko perheelle ja huomaat pian, että kaikkien asuntoautojen etujen lisäksi majoitushinta on suunnilleen sama. Voit myös säästää rahaa ostamalla omat ruokasi ja valmistamalla sen asuntoauton keittiössä. Toinen etu on, että voit valmistaa suosikkiruokia, mikä saa sinut ja kaikki muutkin matkustajat hyvälle tuulelle. Tietenkin sinun täytyy lisätä polttoainekustannukset ja leirintäalueiden maksut budjettisuunnitteluun. Riippuen kohteestasi ja matkasuunnitelmistasi, loppujen lopuksi maksat usein vähemmän asuntoautolomilla.

Asuntoautot perheilleAsuntoautot ovat perheystävällisiä

Matkustaminen asuntoautolla tuo runsaasti etuja lapsiperheille. Sinun on helpompi ottaa mukaan erilaista viihdykettä lapsille. He pääsevät lepäämään sänkyyn tai käymään vessassa aina pysähtyessäsi, eikä heidän tarvitse olla kiukkuisia autossa tai julkisissa kulkuneuvoissa matkalla hotellille. Asuntoautosta voit tehdä itsellesi ja perheelle niin viihtyisän kuin haluat. Joissakin malleissa sinulla on mahdollista erottaa vuoteet liukuovilla ja näin luoda erillisiä pikkuhuoneita.

 

Miksi sinun pitäisi vuokrata asuntouauto Auto Europen kautta?

Asiantuntijatiimimme, ketkä ovat työskennelleet yksinomaan matkailuautojen vuokraamisesen parissa maailmanlaajuisesti, hoitaa varauksesi yksityiskohtaisesti. Tarjolla on laaja valikoima asuntoautoja, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin. Järjestämme korkealaatuisen asuntoauton luotettavilta vuokraamoilta. Olemme yhteistyökumppaneita matkailuautoyhtiöiden kanssa yli 20 maassa Euroopassa, Afrikassa ja Pohjois-Amerikassa. Kauttamme on saatavilla uusia kohteita Botswanassa ja Namibiassa, jossa voit noutaa neliveto-matkailuautoja, jotka sopivat erinomaisesti safarille!

Asuntoautot safari

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Autonvuokrauksen vinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *