6 virkistävää drinkkiä kesälomalle

6 virkistävää drinkkiä kesälomalle

 

Jos sinun pitäisi arvata, montako alkoholijuomaa kuluu kahden viikon loman aikana keskimäärin, mitä sanoisit? Kymmenen? Kolmekymmentä? Viimeisin Auto Europen sponsoroima kysely osoittaa, että eurooppalaiset juovat keskimäärin noin 44 alkoholijuomaa loman aikana. Tutkimus paljastaa, että ruotsalaiset johtavat lähes 70 lasillisella viiniä, olutta tai väkeviä alkoholijuomia, kun taas italialaiset seuraavat 45 lasillisella. Lomat ovat vuoden parasta aikaa rauhoittua, herkutella aterioilla ja rentoutua virkistävän drinkin kanssa. Siksi nämä tulokset eivät ole yllättäviä.

He, ketkä haluavat esitellä baarimestaritaitojaan ja näyttää ystäville ja perheelle uusia reseptejä, eivät pety. Ehdotuksemme vaihtelevat klassisista juomista omilla piirteillä aina eksoottisiin coctaileihin. Anna makuhermojesi nauttia makujen sekoituksella ja ota vastuullisesti!

1 Virkistävä litsi drinkki

Tämä aasialainen flair martini on valmistettu kahdella shotilla Vodkaa, 2 shotilla litsimehua, 1 shotilla vermuttia ja jääkuutioilla ravistettuna 15-20 sekuntia. Älä unohda koristella lasia litseillä. Lisää kauneuspisteitä saat lisäämällä orkideakukan drinkkiisi. Tämä juoma ei ole ainoastaan herkullinen, vaan myös mukava vaihtoehto tavallisista juomista – viini ja olut.

2 Espresso-likööriä saarilta

Tämän pick-me up drinkin saat yhdistämällä jääpaloja, 1/2 shottia kahvilikööriä, 1 shotti kookospähkinälikööriä ja 1 shotti tummaa rommia cocktail shakeriin. Lisää hiukan jauhettua muskottipähkinää ja vaniljauutetta makusi mukaan ja koristele kahvipavuilla. Tämä antaa makuhermoillesi makeuden räjähdyksen, joka on ristiriidassa katkeran kahvin kanssa. Kippis!

3 Karhunvatukka MargaritaMargarita

Saman tutkimuksen mukaan eurooppalaiset valittavat vähintään 8 kertaa liian kuumasta säästä lomalla. Siksi tämä on täydellinen juoma jäähtyä – Karhunvatukka Margarita. Kosketa martinilasin reunuksella veteen ja suolaa se. Kaada shakeriin 1 shotti karhunvatukkamehua, 1 shotti Tequilaa, 1 shotti Triple Sec-likööriä ja limettimehua. Lisää jääpaloja ja ravista. Siivilöi tämä virkistävä cocktail lasiin ja nauti!

4 Cuba Libre omalla tyylilllä

Tämä virkistävä cocktail on yksinkertainen ja maukas. Leikkaa limetti puoliksi ja purista mehu lasiin. Lisää muutama jääkuutio, kaksi shottia kevyttä rommia, colaa ja lisää granaattiomenamehua makusi mukaan. Sekoita juoma pillillä tai lusikalla ja lisää limetti ja granaattiomenan siemenet lasiin.

5 Vesimeloni-punch

Tämän juoman valmistamiseen menee hieman pidempään, mutta se on sen arvoista. Aloita leikkaamalla vesimelonin yläosa ja lusikoi meloni ulos. Säilytä vesimelonin massa. Käytä vesimelonin kuorta kulhona. Siivilöi vesimelonipalat ja laita sekaan giniä ja shotti minttulikööriä. Anna sen jäähtyä pari tuntia. Älä unohda lisätä herkullista rosé-kuohuviiniä ennen tarjoilua. Koristele limetin palasilla ja pidä hauskaa! Lisäksi, jos korvaat alkoholijuomat jääpaloilla tai lime-soodalla, tämä drinkki muuttuu välittömästi lapsiystävälliseksi suosikiksi.

Vesimeloni6 Sweet Shirley-temppeli

Lapset ja auton kuljettajat nauttivat tästä alkoholittomasta virkistävästä cocktailista. Yksinkertaisesti sekoita 1 shotti grenadiinia limetillä maustettuun juomaan kattilassa. Lisää lusikallinen vaniljajäätelöä täydentämään juomasi. Viimeiseksi koristele lasi kirsikkasiirapilla ja maraschino-kirsikalla, jonka päällä on varsi.

Jos yksi tai useampi näistä eriomaisista juomista houkutteli sinua, jaa se kanssamme alla olevassa kommenttikentässä. Kerro myös meille ja muille muista hämmästyttävistä resepteistä, jotka unohdimme mainita!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Lomakäyttäytyminen. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *