Autojen mashup

3 automash-uppia

3 automash-uppia, jotka haluaisimme nähdä

 

Maailmassa on yli miljardi autoa, jotka matkaavat katuja pitkin ja tämän odotetaan kaksinkertaistuvan vuoteen 2035 mennessä. Yksin Suomessa on yli 3 miljoonaa autoa.

Auto Europen toimeksiannosta tehdyn Eurooppalaisen tutkimuksen tulokset osoittavat, mitä vanhemmaksi tulemme, sitä vähemmän autoja meillä on keskimäärin kotitaloutta kohden. 16-29-vuotiailla on eniten, keskimäärin 1,8 autoa per talous, kun taas 60 vuotta täyttäneillä on keskimäärin 1,4 autoa kotitaloutta kohden.

Tämän mukaan Suomessa on noin 1,6 autoa kotitaloudessa. Nämä numerot mietityttävät, mitä voimme tehdä 2 autolla? Tai paremminkin, ota yksi auto ja lisää siihen puolet toisesta autosta muodostaen eräänlaisen superauton. Miltä tämä näyttää ja miten voit yhdistää ne?

Autojen mash-up

Esimerkiksi, jos omistat pienen Ford Fiestan, voit yhdistää siihen Porsche Carreran voimakkaan moottorin. Sinulla on silloin pieni auto uskomattomalla voimalla! Sinä voisit viilettää pitkin moottoriteitä hämmästyttävällä nopeudella ja päästä määränpäähänsi hetkessä!

Tai vielä luovampaa on ottaa Kia Rio ja BMW:n takaosa, jonka kiinnität Kian taakse ja muutat auton kuusivaihteiseksi hirviöautoksi. Yksi asia on varmaa, sinulle ei koskaan tule ongelmia sovittaa kaikki matkalaukut autoon! Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia maaseudulla ajamisesta, sateesta, tuulesta tai muusta, mikään ei pysty pysäyttämään super Kia Rioa!

Voit myös ottaa kaksi Land Roveria ja muuttaa ne yhdeksi, mikä luo ylimääräistä säilytystilaa ja äärettömän auton, jolla voit tutustua maaseutuun tai ottaa sen lomalle karuun maastoon. Kun auto on kolmasosan pidempi, lisättyä tilaa voi käyttää matkatavaroille tai retkeilyvarusteille ja voit matkustaa takaisin luontoon hyvin varustettuna!

Mitä autojen mash-uppeja haluat nähdä tai luulet olevan käytännöllisiä? Jätä kommenttisi alle ja kerro meille.

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Ei kategoriaa. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *