264 km kiertomatka

264 kilometrin kiertomatka Euroopan halki

264 kilometrin kiertomatka Euroopan halki

 

Oletko koskaan huomannut ajattelemassa matkallasi töihin, että voisitpa olla muualla tällä hetkellä? Oletko kuvitellut ajavasi kauniilla maaseudulla sen sijaan, että joudut matkaamaan pitkin kaupungin tukkeutuneita katuja? Edullisen autonvuokrausvälittäjän, Auto Europen tekemän kyselyn mukaan kuljettajat matkaavat keskimäärin 264 kilometriä viikossa. Tämä matka voi viedä sinut moniin eri historiallisiin ja turistien suosimiin lomakohteisiin, jos matkustat ulkomaille, verrattuna autosi käyttöön ainoastaan Suomessa.

Matkamme alkavat ajatuksissamme, joten aloitamme sieltä. Kuvittele, mihin haluaisit ajaa autollasi, kuka istuisi vieressäsi ja mikä maaseutualue laittaisi hymyn kasvoillesi. Ota tämä kaikki ja lisää siihen 264 kilometriä. Tämä reitti kattaa muutaman päivän matkan Ranskassa, Espanjassa tai Italiassa. Vain muutamalla ajatuksella pääsemme aurinkoiselle rannikolle, jossa nautimme iltapäivän matkasta meren rannalla. Lähdetään virtuaaliselle matkalle, joka eräänä päivänä voi muuttua todelliseksi.

Kiertomatka Catania Italia

Napolista Salernoon, kiertomatka Cataniassa, Italiassa

Kuvittele Tyrrhenanmeren turkoosi vesi roiskumassa Etelä-Italian dramaattisella rannikolla. Sano Buongioron herkulliselle ruoalle, ystävällisille ihmisille ja uppoudu italialaiseen kulttuuriin. Nauti kiertomatkasta Napolista Salernoon upeissa maisemissa ja metropoleissa, jotka ovat täynnä historiallisia kohteita.

Sevilla – Malaga, kiertomatka Andalusiassa

Lähde tien päälle Andalusiassa! Ohita tämä kiehtova alue Iberian niemimaan eteläkärjessä, jonne miljoonat turistit matkaavat vuosittain tutkimaan Sevillan, Malagan, Granadan ja Cordoban historiallisia kaupunkeja. Andalusiassa on runsaasti maurilaisen historian jalanjälkiä. Maurien arkkitehtuurin jäänteet yhdistyvät roomalaisiin monumentteihin. Tutki muinaisen kulttuuriseoksen mosaiikkeja ja nauti kauniista säästä ja herkullisista paikallisista ruokalajeista.

Ranskan Rivieran kiertomatka

Tee rikkaiden ja kuuluisien leikkikentästä seuraava lomakohteesi. Côte d’Azur ulottuu Ranskan eteläisen Välimeren rannikolle Italian rajalta Saint-Tropezille. Kävele vilkkaalla rannikkoalueella, josta löytyvät Cannes, Nizza ja Monte Carlon kaupungit. Ranskan Rivieralla on lukuisia turistikohteita, mutta sen houkuttelevimmat edut ovat aurinko, hiekka ja meri. Kaikki elämän parhaat asiat ovat ilmaisia!

Mikäli tykkäsit kirjoituksesta, voit jakaa!

Kirjoitus julkaistu kategoriassa Matkavinkit. Lisää permalink kirjanmerkkeihin.

Jaa mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *